Soner sonuçtan hiç memnun değil

Soner
05 Ekim 2024 00:48

2024 Şubat ayında satın almış olduğum 2023 model Nissan Juke modelinde dört kapıdan su alması konusunda Mar Grup Eyüp servis noktasına başvurdum. İlk olarak izolasyon işlemi yapıldı. Sorun giderildiği beyan edildi fakat sorun devam etti. Defalarca gitmeme rağmen sorun çözülmedi. Son olarak gittiğimde demo yapılarak kapıların su almasının normal olduğu söylendi. Ben de Nissan tarafından kontrol edilmesi için kayıt açtırdım. Aradan bir buçuk ay geçmesine rağmen dönüş sağlanmadı. Telefonla aradığımda da herhangi bir dönüş olmadı. Nissan Türkiye tam bir hayal kırıklığı.

24 Ekim 2024 16:40 (Şikayetten 19 gün sonra)
Soner
24 Ekim 2024 19:18
Nissan Juke Su Sızıntısı ve İlgisizlik

Sayın yetkili, konu hakkında bilgi paylaşan sizin Mar oto yetkili servisidir. Gerek video gerekse de resimlerde belirtiğim gibi araç kapılardan su almaya devam etmektedir Yetkili servis durumun olağan olduğunu bilgisi paylaşınca bende ürün hakkında teknik rapor talebinde bulundum bu raporu sadece Nissan tarafından verileceği ve talep açıldığını söylediler aylar sonra dönüş olmayınca sizin gülümseme hattıyla iletişim kurduğumda süreç devam ettiğini söylendi. Ayıp ürün olarak satılan ürünün arkasında durarak tarafıma detaylı bilgi paylaşımı beklemekteyim

Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
01 Şubat 2024 01:25
Nissan Eyüp Şubesi İlgisizliği
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Türkiye Servis İlgisizliği Ve Yedek Parça Bekleme Çilesi

Merve
04 Mayıs 20:20
Hamit sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Juke Şikayetim

Hamit
18 Ağustos 16:03

Nissan Juke'un Sürekli Tekrarlayan Cam Sorunu Ve İlgisiz Servis

Yeşim
20 Aralık 2024 21:32
Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Atakan
23 Ağustos 2024 22:22
Nissan Garantisinin Arkasında Durmuyor.
Nissan Garantisinin Arkasında Durmuyor.