Cem sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 12:42

12/2022 yılında aracı aldım acı aldığımda sol ön kapı serviste değişmişti faturası ile ve sağ arka kapı altında ufak düzeltme var. Hasar kayıtları otoparktan çıkarken sol kapıyı kolona sürtmüşler. Ve sağ arka çamurluğu da kapıyı açarken kaldırıma vurmuşlar. Hafif kusurdan kapı değişimi ve düzeltme kaskodan yapılmış. Aracımda boya bile yokken. Şimdi ise aracımın her yerinden boya atıyor. Yıkamaya bile vermiyorum aracı, kendim yıkıyorum. Su tabancası iile yıkanmasın boya atmasın diye. Bu kadar üstüne düşerken Nissan üç ay önce yaptığım başvuruya 17/05/2024 tarihinde yanıt verdi. Benim defalarca aramama rağmen. Resmi yoldan talebi açtım serviste boyayı incelettim araç fotolarını attım. Boya kendi kendine atıyor farklı farklı yerlerden tek bir yerden değil. Damalı şekline geldi araç. Ama kusur bizden değil boya her şeyden etkilenebilir diye yanıt dönmüşler. O yanıtı da bana yazılı dönüş yapmanız gerekiyor diye direterek aldım. Kusura bakmayın bir şey yapamayız, deyip konuyu kapatıyorlar. İşte türküye de hizmet veren firmalar. Bu muamele başka ülkede yapılsa aracı çekerler piyasadan 2014 model
Nissan Qashqai araçların yarısında aynı kusur var.

Buradan diğer boya kaynaklı sorun yaşayan Nissan araç sahiplerini açacağım davaya ve WhatsApp grubuna davet ediyorum 532 *******38.

20 Haziran 2024 09:56 (Şikayetten 1 ay sonra)

Galip
Galip

Bende 2014 Aralık başı aldım, şimdi aracımın beş yerinde en büyüğü el ayası kadar dökülme ler var, sorunun kronik olduğunu herkes biliyor, aracımı değerinde satamıyorum, değer kaybı var. (Nissan kaşkay Visa 2014)

İbrahim
İbrahim

2014 Nissan Qashqai aracımın on kaputunda boya atma sorunu bende de var. Kabuk şeklinde kalkıyor. Arabamı yıkamaya çekiniyorum. Kronik olduğunu öğrendim. Yetkililerin bu konudaki yaşadığımız mağduriyeti gidermesini isteriz

Ali
Ali

Merhabalar bende de aynı sorun var görüşme şansımız var mı

Ahmet
29 Kasım 2024 02:53
Nissan Qashqai Boya Sorunları Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Yavuz
06 Temmuz 2023 00:02
Nissan Qashqai Boya Atması
Alim sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai'de Tekrarlayan Boya Atması Ve Yetersiz Destek Hayal Kırıklığı Yarattı

22 Ağustos 2025 14:24