Derya sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2024 13:03

Merhabalar, Nine West İstanbul Kozyatağı City’s AVM'den 16 Aralık tarihinde bot satin aldım. Alırken karlı havada giymek istediğimi üründe sorun olup olmayacağını sordum bir sorun olmaz giyebilirsiniz fakat yoğun karda su geçirebilir dediler. Ürünü Ocak ayında karda değil yağmurlu havada 2-3 kez giydim ve yağmur gördüğü an ön tarafında rengi gitti. Mağazaya götürdüm evet rengi atmış merkeze gönderelim dediler. Merkeze gitti ve ürünün incelendiği üretim hatası olmadığı geri alabileceğimi içeren bir mesaj geldi. Yağmurda rengi atan bir bot üretim hatası değilse nedir diye gittim mağazaya haklısınız ama bizim elimizden gelen bir durum yok merkezden bu şekilde dönüş sağlandığını belirttiler. Markası olan bir yerden ürün alıyorsak marka sonuna kadar sattığı malın arkasında durmalı. Ürünün para iadesini talep ediyorum ve bir daha asla bu markadan ürün almayı düşünmüyorum.

18 Şubat 2024 13:48 (Şikayetten 44 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla NINE WEST Müşteri Hizmetleri

10 Şubat 2025 15:45
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
10 Ocak 2025 19:41
Vildan sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2025 16:35

Neslihan
01 Şubat 2024 22:17
Nine West Muadil Ürün Değişimi / İade / İptal
Feray sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 19:28