Nihan Mağazacılık Afyonkarahisar Şubeden Şikayetçiyim

20 Mayıs 2024 16:24
Hacer
Hacer
19 Mayıs 2024 20:02

Afyonkarahisar merkezde bulunan Nihan adlı mağazadan 19.05.2024 tarihinde alışveriş yapmış bulunmaktayım. Mağazadan beğendiğim bir abiyeyi aldım. Gerçekten çok beğenerek aldım. Fakat üstündeki pul ve boncuk detayının silikon olduğunu sonradan fark ettim. Aldığım ürünü aynı gün içerisinde boyunu ayarlamak için paketten çıkardığımda boncuk detayının pul pul döküldüğünü gördüm. Üstündeki detayın silikonlu ve bu derece kalitesiz olduğu bana belirtilmedi. Mağazada bir sürü ürün denedim. Onun pullarının döküldüğünü fark etmem mümkün değildi. Ürünü iade ederek paramı geri almak istedim; ancak mağazanın abiyeyi geri alamayacağını söylediler. Elbiseyi alalı iki saat bile olmamıştı. Belli ki ürün mağaza içinde çok kullanılmış ve kusurlu olan bu ürünü neden iade edemiyorum anlamış değilim. Tabii ki Sonuç olarak, 4000 lira ödeyerek satın aldığım abiyeyi mecburen kabul etmek zorunda kaldım.

21 Mayıs 2024 10:10 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Abiye ürün gruplarında değişim ve iade yapılmamaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Tüm öneri ve görüşlerinizi bize ulaştırabilirsiniz. Saygılarımızla Nihan Giyim

Neriman
Neriman

Hacer hanım ürününüz abiye olmasaydı bile iade yapamayacaktınız çünkü eşi benzeri görülmemiş bir markaya denk geldiniz burda ki yüzlerce kişinin problemi de bu inananın o yüzden Nihan Markası ile alakalı mağdurlar olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz en basitinden ürünün ayıplı olmasından kaynaklı Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapabilirsiniz ve bunu e devlet üzerinden de kolaylıkla yapabilirsiniz fahiş fiyatla tüketiciyi ayaklar altına alan bu markanın güzel bir derse ihtiyacı var sizde destek olursanız mağdurlar olarak gerçekten çok memnun olacağız, destekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim

Sema sonuçtan hiç memnun değil

Bir Saatte Tüylenen Pantolonun Ayıplı Olduğu Ve Değişim İsteği

07 Nisan 11:37
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Fiş Olmadan Değişim Talebim Reddedildi

11 Mart 17:48