New Balance Ayakkabı Kalitesi Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

06 Ağustos 2024 16:09

Geçen sene New Balance resmi internet sitesinden ayakkabı aldım. Ürünün yan ve ön kısımlarında çatlaklar oluştu. İncelenmesi için ürünü gönderdim. Ürün ellerine ulaştı mı, durumu ile ilgili ne bir mesaj ne bir mail aldım. Bugün kargo mesajı geldi, ürün dağıtıma çıktı diye. Firmaya güvenerek aldığım ürünün bu kadar ilgisiz olmasına şaşırdım. Bilgi almak için müşteri hizmetlerini aradığımda, ürün ıslandığı için inceleme sonucu olumsuz neticelenmiştir dedi. Allah aşkına, ürünü yağmurlu havada giyemeyecek miyim? Yağmur yağdığında çıkarıp çantama atıp yalın ayak mı yürümeliyim, anlayamadım. Bu mantıkla, bundan sonra asla bu markayı tercih etmeyeceğim. Yakınlarıma da sattıkları ürünün arkasında durmayan bir firma oldukları için tercih etmemelerini sağlayacağım.

new-balance-ayakkabi-kalitesi-ve-musteri-hizmetleri-hayal-kirikligi-1.pdf
06 Ağustos 2024 16:34 (Şikayetten 24 dakika sonra)
06 Ağustos 2024 16:43

Bez olsa belki ama deri ayakkabıyı makinede yıkamayacak kadar bilinçliyim Ayakkabılarımı asla makinede yıkamam

06 Ağustos 2024 16:46

Gözünüzle görmüş gibi yazıyorsunuz ben bu ayakkabıyı makineye hiç atmadımgerçekten şu anda sizintercih ettiğim için çok pişmanın

23 Nisan 2025 09:53
Aldığım New Balance Ayakkabılar Defolu Ve Kullanılmış Geldi, Müşteri Hizmeti Yetersiz

18 Mayıs 2025 02:45
Siparişimin Haber Verilmeden İptal Edilmesi Ve Müşteri Hizmetlerinden Yanıt Alamamak
Özlem sonuçtan memnun

03 Aralık 2024 20:35
Yanlış Ürün Teslimatı Ve Eksik Ürün Sorunu
Nergis sonuçtan hiç memnun değil

Aynı Sorunu İki Kez Yaşadım: New Balance Ayakkabılarda Kısa Sürede Yırtılma Ve Kalite Hayal Kırıklığı

21 Mayıs 2025 17:19
Ferda sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2025 20:22