Emir sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2024 21:39

21 Eylül tarihinde oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçına 'En az 1 kez var incelemesi olur' bahsi oynadım. Karşılaşmanın 61. Dakikasında var incelemesi ve müdahalesi sonucu ofsayt kararı verildi. Ancak Nesine.com'da oynadığım kupon kaybeden kupon olarak değerlendirildi. Bu hafta maçlarında ise aynı bahis 'Hakem en az 1 defa var monitörüne gider' olarak açılmış, bu da demek oluyor ki geçen hafta 'var İncelemesi' maç esnasında 1 defa olmuş. Var İncelemesi olması için illa hakemin monitöre gitmesi gerekmez. Ofsayt pozisyonu da var incelemesi sayılmalıdır. Bahis isminin bu hafta değiştirilmesi bu bahsin kazanan bahis olduğunun en net delilidir. Kuponlarımın kazanan kupon olarak değerlendirilmesini talep ediyorum.

29 Eylül 2024 11:14 (Şikayetten 13 saat sonra)
29 Eylül 2024 11:20

Sayın Üyemiz, Yapmış olduğumuz telefon görüşmesi üzerine siz değerli üyemize konu hakkında detaylı bilgi paylaşılmıştır. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla, Nesine

Binnaz

Ne yazık gitti kuponum geri dönüş yapılmadı. Çok sık oluyor anladığım kadarıyla

Binnaz

Benimde bu şekilde iptale düştü. Paranızı alabildiniz mi acaba

Emir

Maalesef alamadım. Zaten bu maçtan sonra hakem var monitörüne gider olarak değiştirdiler bahsi. Kısacası spor toto kendince uyanıklığa kaçarak paranın üstüne uattı

Kaan

Benimde aynı durum şimdi başıma geldi süreci nasıl idare ettiniz?

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
21 Eylül 2024 23:42
Sdr sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2024 00:15
Mahir sonuçtan hiç memnun değil

Mahir
22 Eylül 2024 14:13