Emine sonuçtan hiç memnun değil

Nescafe Classic Sağlıksız İçerik

Emine
05 Temmuz 2024 16:45

Uzun yıllardır Nescafe Classic granül kahve tüketmekteyim fakat son yıllarda kahve içeriğinin değişmesi, içindeki kafein değerinin düşmesi ve daha kalitesiz ürünü paketi daha güzelleştirerek sunulması beni çok fazla rahatsız etti. İçtikten sonra halsizlik yaşıyorum. Kalitesiz içerikle Türkiye'de satışa sunmuş olduğunuz kahvelerin incelenmesini rica ederim. Kahve içtikten sonra uykumun kaçması gerekirken uykumun daha fazla gelmesi ve halsizlik hissetmem normal değil. Bir hafta başka kahve tükettim, bu sorunları yaşamadım. Kahve bitti ve tekrar Nescafe Classic tükettim, aynı halsizliği yaşadım. İnsan sağlığını hiçe saymaktasınız. Biz tüketiciler olarak değersiz varlıklar değiliz. Fiyatları uçurup kalitesiz, sağlığı bozan kahveleri satışa sunamazsınız. Bunun tüketiciye satışa sunulmasına izin veren ve sunan tüm şirket ve yasaları büyük bir şiddetle kınıyorum ve bir daha bu sağlığı bozan kahveleri tüketmeyeceğime and içiyorum.

05 Temmuz 2024 16:56 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimize konu hakkında gerekli açıklama yapılmıştır. Nestlé İletişim Merkezi

Emine
05 Temmuz 2024 17:18

Konu ile ilgili son 2 aydır Nescafe içeriğinin değiştiğini ve inceleneceğini bildirdiler. Buna istinaden konu ile açıklama yapıldı şeklinde not düşmüşler. Artık kalitesiz içerikle güzel ambalajlar ve şişirilmiş fiyatlarla sağlığımız elden gidecek buna yasalar dahil herkes izin verecektir. Umuyorum bu yapılanlar şirketlerin çöküşü ve bu içerikle tüketiciye sunulmasına izin verenlerin sonu olur.

20 Ocak 18:21
Küflü Kahve Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Gökmen sonuçtan hiç memnun değil

Gökmen
08 Ağustos 2024 00:57