Pınar
08 Mayıs 2024 12:22

İstanbul Yolundaki Home hane (NdesigN) firmasından Ağustos 2023' de masa sandalye takımı, bir adet berjer, orta sehpa ve bir 3 lü zigon sehpa aldık. Aldığımız ürünlerin rengi ve kumaşını görseldekinden farklı istedik. Orada çalışan M**** adlı çalışan da bizi renk ve desen konusunda yönlendirdi. Alışverişimizi tamamladık ve ürünlerin yaklaşık 1,5 ay sonra teslim edileceği bilgisi verildi. Alışverişimizin üstünden yaklaşık 3 ay geçti mobilyalar gelmedi. Aradığımızda orada çalışan M**** Bey' i oyaladı bizi. Sonra mobilyalarım geldi ve ben hayal kırıklığı yaşadım. Masanın ayakları istediğimiz renk değil, sandalye kumaşları ve modeli istediğimiz ile alakasız bir model geldi, sehpalarım gelmedi. Tek doğru gelen şey berjerdi. Sonrasında yanlış eşyaları götürdüler ve aylar sonra sandalyeler bir daha geldi yine sehpalar yok. Sandalyelerin bu sefer de ayak renkleri yanlış yapılmış masa rengi ile alakası yok. Tekrar değişim için götürdüler. Bu arada M**** bey, eşyalarınız bugün gelecek yarın gelecek diye resmen bizi aylarca oyaladı. En son firma sahibine ulaştık onun devreye girmesi ile bir şekilde sandalyelerim tam 8 ay sonra geldi. Mağazaya gidip görüştüğümüzde sehpaları istedik, ellerinde yeni üretilmiş olmadığını belirten M**** Bey, işimiz görülsün diye yenisi gelene kadar kullanmamız üzerine teşhir ürün verdi, yenisini göndereceğim gönderdiğimde teşhir olanı alırız dedi. Hala gelmeyen sehpalar için firma sahibini aradığımda öğrendiğim şey şu"Orada çalışan M**** Bey biz teşhir sattık onlara diye patronuna bilgi vermiş" hala sehpaları alamadık bekliyoruz. Hayatımda yapmış olduğum mobilya alışverişlerinde pişman olduğum tek mağaza burası. Alışveriş yaptığınıza pişman olacağınız üzüleceğiniz ve paranıza yazık olacak bir yer. Biz taksitleri ödedik ödememiz bitti ama hala eşyalarımızı alamadık.

Öznur
09 Eylül 2023 20:09

Gönül
05 Kasım 2023 22:15
Musa sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2023 08:03
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
19 Kasım 2023 13:58