Multinet Kart Bakiye Kullanımı

21 Mart 2024 10:512.375
Ferat'ın Teşekkür Mesajı
Yardımınız için teşekkür ederim

İş yerimin dağıttığı Multinet parasını kullanamıyorum. Nasıl olduğunu bilmiyorum. İster online ödeme olsun ister başka bir şekilde, kabul etmiyor ve parayı kullanamıyorum. Multipay'da izin vermiyor, Hepsiburada, Trendyol, yemek ya da Koton gibi hiçbiri kabul etmiyor. Bakiye öylece duruyor.

21 Mart 2024 11:47 (Şikayetten 55 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Tarafımıza ilettiğiniz bildirimin memnuniyete dönüştürülmesi için konuyla ilgili gerekli araştırmaları yaparak, Şikayet Yönetimi Ekibi olarak, en geç 1 iş günü içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Saygılarımızla

21 Mart 2024 17:11

Değerli Müşterimiz; Tarafımıza iletmiş olduğunuz talebiniz ile ilgili detaylı görüşme yapmak için sizi aradık ancak ulaşamadık. Uygun olduğunuz gün ve saat dilimi iletmeniz halinde tekrar aramak isteriz. Memnuniyetiniz bizim için önemli, yaşadığınız her sorunu en kısa sürede çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapacağımıza emin olabilirsiniz. Saygılarımızla

Ferat
22 Mart 2024 09:02

Yardımınız için teşekkür ederim

22 Mart 2024 12:42

Değerli Müşterimiz, Lütfen, herhangi bir sorunuz, öneriniz veya ihtiyacınız olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. İyi çalışmalar

22 Mart 2024 12:42

Müşterimizin mesajına yönelik gerekli incelemeler tamamlanmış olup, sonuç hakkında müşterimize detaylı bilgi verilmiştir. Değerli Müşterimiz, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili tüm şikayet, öneri ve isteklerinizi iletebilirsiniz

Multinet Ödeme Alınmıyor Sorunu Trendyol Yemek

6 Şubat 2024 16:19894

"Teşekkür ediyorum ilginiz için"

Multinet Ödeme Alınmıyor Sorunu Trendyol Yemek

Trendyol Yemek'te Multinet Ödeme Sorunu

9 Nisan 2025 00:261.849

"Çok hızlı dönüş oldu hemen halloldu teşekkür ederim"

Multinet Trendyol Ödeme Sorunu. Kartımı Görmüyor

4 Nisan 2024 12:321.294

Trendyol Yemek'ten Multinet'le ödeme yaparken sorun yaşıyorum. Multipay ® ile giriş yapıyorum. Kartı görüyor. Eşleştir d...

Multinet Trendyol Ödeme Sorunu. Kartımı Görmüyor

Trendyol Yemek'te Multinet Ödeme Sorunu

10 Ocak 2025 21:361.816

Trendyol yemek uygulamasından Multinet'le ödeme alınamadı sorunu. Geçerli restorandan alışveriş yapmak istiyorum giriyor...