Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Motolux 50 CC Motordan Takırtı Sesi Gelmesi

Hüseyin
06 Mart 2024 02:20

Motolux Rüzgar 50cc motordan sürekli takırtı sesi geliyor. Servise gidiyorum 5.000 lira istiyor. Sırf motoru açıp içine bakmak için. Bakımları düzenli olarak yetkili serviste yapılıyor. Bu işi yapamayacaksanız ve Satış sonrası hizmet veremeyecekseniz niye üretiyorsunuz kronik de bir soruna da benziyor sibop ayarı desen supap ayarı değil başka bir şey de çıkmıyor. Bırakıp kapatıp gidin yani artık bu yapmayın. Yani bu işi nefret ettim yani motordan. Hani geriye vermem imkanı olsa iade edeceğim Ama o da yok artık.

06 Mart 2024 08:37 (Şikayetten 6 saat sonra)

Muhammet

Motolüx rüzgar modeli var bende 2 el aldım motor arızası vardı bayiye gittim cihad balancak dedi bakan kişi askerde bugün gelin ozman gelecek dediler gittim bu modele cihazı yok dediler başka tamirciye gittim sibop kesmişti yaptırdım Beyinsel arıza Helen gittimiyor ve bayide bakmıyor madem üretmeyin geri alın düz karbüratör takalım dedi 5 bin istedi yaptırmadım pişmanım memun değilim

Samet sonuçtan memnun

Motolux Mtx 125 Pişmanlığı

Samet
10 Temmuz 2024 01:01
"Motolux firmasından G** hanım konuyla farklı zamanlarda beni arayarak ilgilendi ve sorunumu çözüme kavuşturdu, kendisine ve firmaya teşekkür ediyorum. Şu an için arıza vs kalmadı umarım tekrar etmez ve memnuniyetim devam eder"

Motolux Rossi RS50 Motosikletimde Aylardır Süren Arıza Ve İlgisiz Servis

11 Ağustos 2025 19:13
Gökay sonuçtan hiç memnun değil

Gökay
27 Eylül 2024 10:38