Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aldığım Monster Tulpar Beyaz Ekran Veriyor

Yeni Aldığım Monster Tulpar Beyaz Ekran Veriyor
23 Mart 2023 00:09

Monster den yeni almış olduğum Tulpar 20.6 bilgisayarım kasma ve donma sıkıntıları yaşamaya başladım 2 hafta bile olmadı beyaz ekran vermeye başladı bilemiyorum düzelir hani yeni aldığın bilgisayar böyle olunca insan ister istemez üzülüyor umarım bu sorun hal olur.

01 Nisan 2023 21:28

Monsterden yeni almış olduğum Tulpar serisi olan bilgisayar daha 1 ayını bile tamamlamamış ilkinde beyaz ekran verdi sonra donmalar oldu şimdi ise klavyeye ışık geliyor fakat monitör çalışmıyor hiçbir şekilde çalışmadı. Gerçekten çok aşırı üzüldüm öğrenciyim ve 37 bin TL'ye almış olduğum bilgisayarın bu durumda olması üzdü açıkçası

23 Mart 2023 00:13 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Ben Müşteri Memnuniyeti ekibinden Alper S. Talebinizi aldık ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede ekip arkadaşlarımla birlikte size ulaşacağız. Saygılarımızla, Monster Notebook Müşteri Hizmetleri

24 Mart 2023 12:10

Değerli Hüseyin Ş., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook,

25 Mayıs 2025 19:26
Sıfır Alınan Monster Laptop Arızalı Çıktı, Servisten 10 Gündür Haber Yok
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Tulpar Dizüstü Bilgisayarda Sürekli FPS Düşüşü Ve Teknik Servisten Çözüm Alınamaması

15 Ağustos 2025 23:02
Tüm Tulpar T7 V20.6 Şikayetlerini Gör