16 Ekim 2024 16:20

Merhaba,
Serviste değişen parçanın hasarlı olarak takılması ya da takan kişinin parçaya hakim olmadan zorlayarak taktığı bariz görünmektedir. Bununla birlikte yeni ve sıfır takılan bir parçada çapak olduğunu da yeni gördüm. Bununla birlikte Bakım yapılması gerekli olduğunu düşünerek bakım yaptırdım fakat arka fan kısmındaki ızgaraların eğikliğini fark ettim. Toucpad kısmındaki boşluk olduğunu ve ses geldiği gerekçesini tarafınıza ilettim ve sizlerde değişim sağlamışsınız. Fakat hiçbir değişkenlik durumu olmamıştır. Aralarında mm fark bulunmaktadır. Ayrıca görsellerde eklemiş olduğum ekran ile kasa beraberinde kapanmamaktadır arasında boşluk bulunmaktadır. Büyük ihtimal kasayı takan arkadaş ekranı zorlayarak ya da kasıntılı takması sonucu ekranı eğdiği için tam kapanmamaktadır.
Bu tarz sorunlarla karşılaşmamak için sürekli Monster Servisine göndermiş olduğum cihazım tarafıma personelden kaynaklı hasarlı ya da ikinci el parça takılması sebebi ile tarafıma kusurlu olarak gönderilmiştir.

16 Ekim 2024 16:22 (Şikayetten 1 dakika sonra)

16 Ekim 2024 16:51

Merhaba İbrahim Bey, Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Remzi

Batuhan sonuçtan memnun

25 Şubat 2024 11:02

Monster Teknik Servisi İşe Yaramaz

28 Nisan 2024 15:18
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2024 12:37
Monster Notebook Notebook Tamiri Sonrası Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

18 Şubat 2025 17:47

Monster Notebook Kategorileri