Monster Teknik Servisi İşe Yaramaz

28 Nisan 2024 15:18

Monster teknik servisi kadar işe yaramaz bir servis daha yok. Geçtiğimiz Ağustos ayında cihazın 2 fanı da değişmişti. Biri ücretli diğeri ise garantiden değiştiği söylendi. Geçtiğimiz mart ayı fandan çok ses geldiği için tekrar servise gönderdim. Bana iki fanında değişmesi gerektiğini ve ücret talep edildiğini söylediler. Ben de bu fanların daha 6-7 ay önce değiştiğini iki fanında nasıl bu kadar çabuk bozulduğunu sorguladım. Nitekim ilk değişimde ücret ödediğim fanın garantiden ücretsiz değişeceğini, diğer fanın ise önceden ücretsiz değiştiği için ücretli olarak değişebileceği söylendi. Sanki bir fanı başkası bir fanı başkası taktı. Aynı anda takılmış ve aynı anda bozulan iki fan ne kadar garip değil mi? Velhasıl çok ses çıkaran fanı değiştirdim garanti kapsamında. Cihaz elime ulaştığı günün gecesinde ekran görüntü vermemeye başladı. Fanı takarken ekranı bozmuşlar. Tekrar servise gönderdim. Data kablosunda ve panelde sorun varmış tekrar ücret istediler :) Servisten daha yeni geldiğini hatırlattım. Ücret istemekten vazgeçtiler. Şu an da fan tekrar c-130 nakliye uçağıyla aynı sesi çıkarıyor. Ağustos ayında yaşadıklarım başka bir şikayetimde var. Hiçbir zaman bu teknik servis düzgün bir iş yapmadı. Ve üst yönetim bunlara düzgün çalışmaları adına bir yaptırım uyguladıklarını sanmıyorum. Bir kez olsun düzgün bir teknik servis deneyimi yaşamadım.

28 Nisan 2024 15:18 (Şikayetten 1 dakika sonra)

29 Nisan 2024 10:31

Değerli Ahmet A., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Semih

07 Temmuz 2023 12:11

12 Eylül 2024 14:46