Monster Tulpar T7 V20.5: Aşırı RAM Kullanımı Sorunu

05 Ekim 2024 23:20

Monster Tulpar T7 V20.5 laptop aldım. Aşırı RAM kullanımı var. Metin2 oyununu oynarken bellek kullanımı başlangıç olarak 800 MB'dan başlıyor, oysaki benim bilgisayarımın sistem olarak çok altındaki bilgisayarlar da 300-400 MB arası kullanıyor. Bununla birlikte RAM kullanımı aynı oyunda 3200 MB'ye gelince 32 bit olduğundan program kapanıyor. Müşteri temsilcisini aradığımda oyundan kaynaklı olduğunu söylediler, lakin oyun online ve herkes aynı yerden aynı şeyi indiriyor, sadece ben yaşıyorum bu problemi. Üstelik oyun CPU ve RAM odaklı; benim CPU'm Intel i7 12700h ve belleğim 64 GB. Metin2 gibi bir oyunda bırakın 3200 MB bellek yemesini, 200-300 MB bile yememesi lazım. CPU kullanımı çok az iken bellek kullanımının 3200 MB'yi geçip oyunun kapanması, bilgisayardan kaynaklı bir sorun olduğunun göstergesi. Bu sebeple eğer sorun çözülebilecekse ürün değişimi, çözülemeyecekse para iadesi talep ediyorum. Aynı sıkıntıları ben de yaşıyorum. Bir çözüme ulaşıldı mı acaba?

05 Ekim 2024 23:25 (Şikayetten 4 dakika sonra)

07 Ekim 2024 10:19

Değerli Faruk K., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Belirttiğiniz tarih ve saatlerde arama yapılacaktır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Barış sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2023 21:44

05 Eylül 2024 15:48

21 Kasım 2023 22:39

16 Mart 2024 13:33
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Servisinde Çözülemeyen FPS Sorunu Ve Ücret İadesi Talebi

11 Aralık 2024 00:55