Monster T7 V20.4 Yeşil Ekran Sorunu

18 Eylül 2024 15:04

Sahip olduğum Monster T7 V20.4 model laptopumda yaşadığım bir sorunla ilgili olarak bu şikayeti yazıyorum. Laptopumda video oynatma sırasında ekranımda belirgin şekilde yeşil çizgiler çıkmakta ve bu durum cihazımı kullanmamı oldukça zorlaştırmaktadır. Bu sorun her zaman tekrarlanmamakla birlikte, zaman zaman ortaya çıkmaktadır.

Laptopum, daha önce başka bir sorun nedeniyle servise gönderilmiş ve bu süreçte ana kart değişikliği yapılmıştır. Ancak, ana kart değişikliğinden sonra yukarıda bahsettiğim yeşil çizgi problemi meydana gelmeye başlamıştır.

Bu sorunu çözmek amacıyla, iki kez yetkili servise başvuruda bulundum ve her iki seferde de sorunun fotoğraflarıyla birlikte iletilmesine rağmen, "herhangi bir sorun bulunamadı" şeklinde geri dönüş aldım ve laptopum bana geri gönderildi. Bu cevaplar, sorunun devam etmesi ve cihazın kullanımını zorlaştırması nedeniyle beni oldukça hayal kırıklığına uğrattı.

18 Eylül 2024 15:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)

18 Eylül 2024 15:33

Değerli Gökhan Ş., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Belirttiğiniz tarih ve saatlerde size arama yapılacaktır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

18 Eylül 2024 18:33

Değerli Gökhan Ş., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sonrası Monster Laptopumda Artan Sorunlar Ve Mağduriyet

13 Haziran 13:50
Ümit sonuçtan çok memnun

30 Ekim 2023 13:49
"Değişim sağlandı. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim."

26 Nisan 10:06

19 Nisan 2024 19:35