Monster Pusatv5 Gaming Mouse Driver Sorunu

02 Ağustos 2024 08:37

Benim Monster pusatv5 gaming mouse'um var fakat 2 gündür bu cihaz, kaç tane driver varsa hiçbir şekilde programda görünmüyor. Kendi kullandığım Windows 10 Pro işletim sistemi (x64) onu da seçtim, hiçbir şekilde mouse'u görmüyor, ayar yapamıyorum. Çarşamba ve perşembe günü Monster yetkilileri ile görüştüm, eve gidince denedim olmadı.

Yani sistemde zaten benim ismim soy ismim çıkıyor. Oradan bakıp da bana 'ari bey, şu driver'ı indirmeniz lazım' denmiyor. Sıkıldım artık, sorunum çözülmezse iade edeceğim. 1000 TL kusur verdiğim mouse hiçbir şekilde benim istediğim gibi çalışmıyor ve ayrıca hiçbir yerde de videosu yok. Konunun acilen çözülmesini istiyorum.

02 Ağustos 2024 08:41 (Şikayetten 3 dakika sonra)

02 Ağustos 2024 10:37

Değerli Ari B., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

04 Ağustos 23:31

19 Ekim 2023 23:49
Kerim sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2024 15:54
Monster Ürünlerinde Yaşanan Kalite Sorunları
Monster Ürünlerinde Yaşanan Kalite Sorunları
Yavuz sonuçtan çok memnun

01 Ağustos 2023 12:11
"Teşekkürler ilgi ve alakanız için"
Monster Notebook Kategorileri