Caner sonuçtan çok memnun

Monster Notebook Yeni Alınan Laptopun Boot Sorunu Ve Servis Hüsranı

28 Şubat 2024 20:21
Caner'in Teşekkür Mesajı
“Merhabalar süreci Mert Bey ve Koray Bey titizlikle takip edip hızlıca çözüme ulaştırdılar. Tüm ekibe çok teşekkür ediyorum. Monster markası adına yakışanı yaptı herkes mutlu :)”

Monster'den abra v20.2 laptop aldım 3. Ayında mavi ekranda hata aldım. Makine ne USB yi ne diski boot edemiyor. Garantiye verdim. Şaka yapar gibi fanı temizleyip vermişler. Boot edilemiyordu sorun çözüldü mg dedim evet dediler. Yeni Windows kurmanız lazım ama. Eve geldim 3 değişik USB ile Windows kurmayı denedim hiç birini açmıyor. Adamlar dalga geçiyor. Sanırım 3 gün laptop yattı geldi serviste. Hava almaya bıraktılar. Sanırım kenarda.

28 Şubat 2024 20:22 (Şikayetten 1 dakika sonra)

29 Şubat 2024 10:36

Değerli Caner A., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Caner
Caner
03 Mart 2024 22:05

Beyza sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 01:51
İki Yıldır Çözülemeyen Mavi Ekran Sorunu
Hüda sonuçtan hiç memnun değil

Monster Abra A5 V20.3 Her Açtığımda Bios Ekranı Ve Sürekli Alınan Mavi Ekran Hatası

26 Ekim 2023 00:07

08 Aralık 2024 11:59
Kadir sonuçtan çok memnun

14 Aralık 2023 13:16
"Teşekkür ederim"
Birol sonuçtan memnun

04 Ocak 2024 14:30
"Kapağın bedelsiz değişimi kabul edildi. Mert ve Remzi beye teşekkür ederim"
Monster Teknik Serviste Cihaz Çizilmesi
Monster Notebook Kategorileri