Monster Notebook Yanlış Bilgilendirmeden Dolayı Farklı Cihaz Verilmesi

23 Aralık 2023 16:47

Monster Notebook Abra A15v1 marka model laptopum vardı. 2020 senesinde almıştım. Çok temiz kullanmama rağmen son birkaç aydır bazı klavye tuşları basmamaya başlamıştı. Bakım için servise götürdüm. İki gün içinde arayıp klavye takımının komple değişmesi gerektiğini ücret karşılığında değiştirebileceklerini belirttiler. Ücreti onaylarsanız değişimi başlatacağız dediler. Onay verdim. Aradan bir hafta geçti. Beni aradılar. Elimizde klavye olmadığı için stoklarımızda da maalesef bulunmadığından size bir teklifimiz var, i7.13. Nesil / rtx4060 son güncel bir makineyle makinenizi değişimini teklif ediyoruz. Size verdiğimiz fiyat teklifi geçerli dediler. (bunlar ses kayıtlarında ve Monster sisteminde bu bilgiler mevcut. Tabi ki çok sevinerek onayladım ve teklifi kabul ettim. Aradan birkaç gün geçti. Cihazınız hazır gelip alabilirsiniz şeklinde mail ve mesaj geldi. Ama hangi merkez olduğunu belirtmediler. Ben de Monster'ı aradım. Bana gelen mesajdaki takip ürün servis numarasını müşteri temsilcisine söyledim. Sistemden kontrol edip, tekrar aynı özelliklere sahip bilgisayarı saydılar. Bilgisayarınızı Tulpar 17 i7.13. Nesil / rtx4060 ile yenileyeceğiz sizin SSD nizi yeni PC'ye takacağız dediler. Size verilen bilgiler bu şekilde teyitlemek için tekrar bilgilendirdik deyip bıraktığınız merkezden alabilirsiniz dediler. Bugün gittim. PC getirdiler. Ücreti ödedim test masasında bakabilirsiniz dediler. PC yi açtım. Bana sayılan özelliklerle verdikleri PC. İ711. Nesil. Rtx3050ti Abra 15. Bana verilen bilgilerin böyle olmadığını ilettim arkadaşlara. Sistemden baktıklarında haklı olduğumu gördüler. Fakat kendilerinin yaptıkları hata olduğunu benim bilgisayarımın emsali ve güncel versiyonu bana verdikleri PC olduğunu belirttiler. Laptop model numarası bana verilen model numarası olarak sistemde gözüküyor ama özellikler saydığım özellikler olarak girilmiş sisteme... Peki şimdi ne olacak dediğimde PC nizi güncellemiş olduk sizin bilgisayarınızdan çok daha yeni ve iyi bir bilgisayarla memnuniyetinizi sağladık dediler. Evet bunun için teşekkür ederim Laptop güncellemeniz müşteri memnuniyeti açısından taktirlik. Fakat ben onay verdiğim bana vaat ettiğiniz şeyi almayı bekliyordum deyince isterseniz cihaz değişimini iptal edip klavyenizi bekleyebilirsiniz dediler. Ufak bir gerginlik yaşandı. Çözüm olarak ya bu cihazı alırsınız ya da klavyeyi stoklar gelene kadar beklersiniz denildi... Vaat edilen cihaz yerine daha alt bir model cihaz verilmiş oldu...

23 Aralık 2023 16:51 (Şikayetten 4 dakika sonra)

25 Aralık 2023 10:24

Değerli Burcin B., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Burcin
25 Aralık 2023 10:27

Verilen cevap "size söylenilen ürünün verilmesi mümkün değildir. Sistemde bir hata yapılmıştır. Sizin cihazınız ancak 11. Nesil işlemci ve 3050 ile güncellenebilir. Dilerseniz cihaz yenilemesini iptal edip klavyenizin gelmesini bekleyebilirsiniz. İyi günler dileriz."

Burcin
25 Aralık 2023 10:32

Hala söylediğimin şeyin arkasındayım. Beni iki telefon görüşmesinde de söylediğiniz özelliklerdeki cihazı teyitleyip ardından sistem hatası olmuş sizin cihazınız bu deyip söylediğinizin dışında bir cihaz vermiş olmanız doğru değil. Hoş da değil. Mağduriyet olmaması için cihaz yenilediniz bunun için teşekkür ederim. Fakat bari o işi de iletildiği şekilde hatasız yapsaydınız. Üstelik klavyenin bozulması kullanıcı hatası değil, sizin kronik sorununuzdu.

25 Aralık 2023 11:10

Değerli Burcin B., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Anlayışınız için teşekkür eder, mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

23 Ocak 2024 18:01

15 Temmuz 2023 19:04
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2023 01:32
İlhan sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2023 11:55
Monster Notebook İlgisizliği Ve Anlayışsızlığı
Rojhat sonuçtan çok memnun

24 Eylül 2023 13:54
"Mert bey e gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür ederim"
Monster Notebook Kategorileri