Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Teşhir Makine Satışı Yaptı

27 Mayıs 2023 22:57

Adım mehmet ş***... Ben 26.05.2023 tarihinde abra a7v12.5.4 seri bigisayar almak için Ankara Söğütözü mağazasına gittim. Sabah 9:00 gibiydi. Çalışan arkadaşlardan o*** bey tesirde ürünü gösterdi ve elimizde mevcut diyerek satışı tamamladık.

Yalnız ürünün hazırlanması için öğlen 15:00' e kadar mesaj geleceğini sonra almam gerektiğini söyledi. 12:00' de mesaj geldi ve ben mağazaya ürünü almaya gittiğimde tesirdeki ürünün yerinde olmadığı gördüm ama o an için aklıma kötü bir şey getirmedim. Eve geldiğimde kutunun açılmış olduğunu ve ürünün jelatinsiz olduğunu gördüm.

Anladığım kadarıyla teşhir ürünü verdiler... En kısa zaman da iade için getireceğim. Ve de sistemi belli ürünün hali hazırda olması gerekmiyor mu bu neyin hazırlığı. 31.05.2023 tarihinde ürünle birlikte mağazada bu durumu açıklamasını isteyeceğim. Yazık. Çok yazık...

27 Mayıs 2023 23:00 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Bektaş sonuçtan çok memnun

26 Mayıs 2023 21:09
"Uzun süre geçti üzerinden ama güncelleme yapayım. Ürün yenisiyle değiştirildi. Süreçte herhangi bir sıkıntı çekmedim. Teşekkürler."

23 Mayıs 2023 11:42

28 Mayıs 2024 11:20
Tugay sonuçtan çok memnun

15 Mayıs 2024 17:29
"Cihaz değişimiyle ilgili yardımcı olduğu için Atakan beye teşekkür ederim. Ürünlerinin arkasında durduklarını nezaketleriyle göstermiş oldular"
Monster Kusurlu Ürün Gönderimi Sonrası Gereksiz Şekilde Bekletmesi
Monster Kusurlu Ürün Gönderimi Sonrası Gereksiz Şekilde Bekletmesi
Bedirhan sonuçtan hiç memnun değil

Patlayan Şarj Aletine Teşhir Ürün Ve Yetersiz Çözüm Teklifiyle Mağduriyet

26 Temmuz 2025 10:31