09 Nisan 2023 16:17

İyi günler Monster Notebook. Sizden almış olduğum Monster Tulpar T7 V19.3 modeli cihazı kullanmaktayım. Geçtiğimiz cumartesi günü yani dün çok korkunç bir olay yaşadım. Bilgisayarımdan ders videosu izlerken sanki bir silah sesi geldi ve gözümün alt tarafına kasanın plastik bir parçası sıçradı ne oldu diye bakınca bilgisayarımın alt kasasının açıldığını gördüm iyice bakınca bataryanın bir anda şişmiş olduğunu fark ettim. Bataryanın patlama veya yanma tehlikesi olduğundan hemen bataryasını çıkarttırdım. Ürünüm zaten çok yüksek bir performans kaybı vardı ve fanından sürtme sesi geliyordu ve çok ısınmaktaydı. Sizlerle daha önce hem iletişime geçip hem de bakıma göndermeme rağmen bu sorun düzelmedi ve üstüne bu korkunç olayı yaşadım. Cihazımı yeniden Teknik bakım servisine göndermek istiyorum ve sizden batarya değişimi ve söylemiş olduğum sorunların giderilmesini talep ediyorum. Sevgili Monster Notebook anlayışınız için teşekkür ederim.

09 Nisan 2023 16:19 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Ben Müşteri Memnuniyeti ekibinden Alper S. Talebinizi aldık ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede ekip arkadaşlarımla birlikte size ulaşacağız. Saygılarımızla, Monster Notebook Müşteri Hizmetleri

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Monster Laptop Klavye Arızası Ve Yedek Parça Tedarik Sorunu

12 Kasım 2025 19:36
monster-laptop-klavye-arizasi-ve-yedek-parca-tedarik-sorunu-2.jpg
monster-laptop-klavye-arizasi-ve-yedek-parca-tedarik-sorunu-1.jpg
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sonrası Yeni Arızalar Ve Mağduriyet Yaşıyorum

18 Eylül 2025 14:08