Enes sonucu yetersiz buldu

Monster Notebook Ses Aygıtı Yok Hatası Monster Huma H5 V3.2

22 Mart 2023 01:23

Monster notebookumda yeni aldığım 0 cihazımda ses aygıtı bulunamadı hatası alıyorum. Mikrofon çalışıyor hoparlör yok. Bana lütfen sürücü güncellemesi demeyin. Sürücüleri güncelledik her şeyi denedik olmuyor olmuyor olmuyor. Ürünü sıfır aldığımız için iade ettik. Monster servise göndermiş satıcı sorunsuz demişsiniz aynı sorun var bu mu sorunsuz cihaz?

22 Mart 2023 01:28 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Ben Müşteri Memnuniyeti ekibinden Alper S. Talebinizi aldık ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede ekip arkadaşlarımla birlikte size ulaşacağız. Saygılarımızla, Monster Notebook Müşteri Hizmetleri

23 Mart 2023 16:14

Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum ve cihazımı 2 defa servise götürdüm sıfır cihaz iki kere servise gitti tek yaptıkları format atmak veya donanım değişikliği yaptık demeleri donanım değişmesine rağmen aynı sorun devam ediyor ve bugün itibari ile aynı sorunu tekrar yaşadım ve 3. Defa servise tekrar gideceğim. Çok can sıkmaya başladı ve ben bu bilgisayarı iş bilgisayarı diye aldım. Bir iş bilgisayarının bu kadar sorun yaşatması normal değil. Bir bilişimci olarak il defa tecrübe ettim bu marka ve huma serisi notebook tan sıtkım sıyrıldı. Teknik olarak denemediğim yöntem yok ve bu seri cihazlarda ana kart sorunu olduğunu düşünmeye başladım.

Monster Notebook Ses Aygıtı Yok Hatası Monster Huma H5 V3.2
Aliaksey

Merhaba, aynı sorunu yaşıyoruz. Monster Huma H5 v2.3 bilgisayarında ses yok. Bu problemi nasıl çözebileceğimi anlayamadım. Yardım edebilir misiniz?

Monster Bilgisayarımın İnternet Sorununa Servisten Çözüm Bulunamıyor

13 Eylül 15:53