Monster Notebook Servis Sorunumu Çözmedi

16 Ekim 2023 20:13

Monster laptopum oyun sırasında kapandı ve bir daha hiç açılmadı. Servise gönderdim 7000 TL hesap çıkardılar ve ana kart değişimi yaptırdılar. Bu arada sadece gündelik olarak 2 - 3 saat Valorant falan oynuyorum neyden dolayı ana kartın yandığını bilmiyorlar ve söylemiyorlar. Ana kart değişiminden sonra laptopu bana ulaştı. Power tuşuna basıyorum PC açıldıktan 4 - 5 dakika sonra kapanıyor. Yani böyle saçmalık görmedim hem benden 7000 TL para alıyor hem neyden kaynaklı olduğunu söylemiyor hem de sorunu çözmeden laptopu geri bana gönderiyorlar

16 Ekim 2023 20:14 (Şikayetten 1 dakika sonra)

17 Ekim 2023 11:59

Değerli Çağatay S., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Atalay sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 16:36

03 Ekim 2023 16:09
Serhan sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 00:10
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Dolunca Bozulan Monster Laptop Ve Yüksek Tamir Ücreti

26 Aralık 2024 10:16