Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Pişmanlıktır 2 Yıl Kullan Sonra Çöpe At

Monster Notebook Pişmanlıktır 2 Yıl Kullan Sonra Çöpe At
27 Temmuz 2024 12:23

Sıfır aldığım laptop 1-2 ay sonra kapanmaya başladı ve açılmadı, çağrı merkezini aradım mt destekli açtım, sonra tekrar defalarca aynı şekilde oldu mt desteği olmadan açtım aynı yöntemle, yaklaşık 1 senedir kapanmadı geçen gene oldu bu sefer açılmadı, y. Servis tamir ücreti 15.000 TL talep etti! Şakasız! Garantisi bitmiş 3 ay geçmiş üstünden, cihazınız alındığında kapanıyordu ne hikmetse garantisi bitince açılmıyor, tamir ücreti istemek nedir?
Yetkili servisi aradım şikayetimi ilettim ve çözüm bulmalarını istedim, cihazı aldığım fiyatı istiyorlar neredeyse, 2 yılda bir cihaz mı alacağız sizden? İvedi çözüm bekliyorum

27 Temmuz 2024 12:26 (Şikayetten 2 dakika sonra)

27 Temmuz 2024 14:27

Değerli Ercan B., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Semih

Ercan
29 Temmuz 2024 12:32

Semih bey Merhaba, Teknik servis tarafından dönüş yapıldı 4300 TL indirim yapabileceklerini belirtiler, Pazarda sergi işletmiyorsunuz ki Pazarlık yapıyorsunuz, Kurumsal firma problemli satmış olduğu cihazın üzerinden ki bunu belgelediğimizi düşünüyorum, teknik servis ekibi bana garanti kapsamı dışında olduğunu, zamanında gönderseydiniz demeye getirdi bende şunu sordum aradığımda neden bana tuş kombinasyonları ile çözmek yerine yeni aldınız cihazı gönderin demedi diye sorduğumda elektronik cihaz bu bozulabilir dendi, Tüketici Hakem Heyeti'ne kadar gitmemiz gerekecek dediğimde yasal olarak sonuçlanırsa gerekeni yaparız tabi ki dendi, sanırım bu şekilde mağduriyetim giderilmiş olmuyor konu ile ilgili tekrar istişare yapılmasını Teknik servis ekibi ve yöneticilerinin mağduriyetimi gidermesini rica ediyorum Sizden de konu ile ilgili ivedi telefon bekliyorum Teşekkürler İyi Çalışmalar

Monster Güney Çipi Arızası Yalanı

25 Haziran 2024 20:55
Emre sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2024 17:04
Monster Laptop-Mouse Garantinin Sorumsuzluğu Ve İş Bilmezliği Pişman
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 20:09
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Monster Ana Kart Fahiş Değişim Ücreti.

12 Kasım 2023 18:00
Göktuğ sonuçtan memnun