Monster Notebook PC Moda Geçmeme (mavi Işık Yanmama)

26 Eylül 2023 21:501.900

Monster'dan Pusat Clutch Gamepad satın aldım. Fakat kutunun içinde gelen dongle ile PC ye bağlantısı gerçekleşmesine karşın Mavi ® ışığı bir türlü aktive edemedim. Başka kişilerde aynı şikayette bulunmuş ve sorumlu kişi tarafından çözüm yolu sunulmuş ben bunu denememe rağmen halen mavi ye çeviremedim PC de. Android TV de her iki modda gezebiliyorum fakat PC de transfer olmuyor. Bir de bilgisayarım cihazı Pusat Clutch Gamepad değil Pro kontroller olarak görüyor.

1 Destek
26 Eylül 2023 21:53 (Şikayetten 3 dakika sonra)

26 Eylül 2023 21:56

Teşekkür ederim aynı durumu Bluetooth bağlantısında da yaşıyorum orada da pusat clutch gamepad olarak değil Pro kontroller olarak görüyor ve mod değiştirmiyor. Sorun bu olabilir mi

27 Eylül 2023 10:06

Sayın Onur G., Yaşadığınız sorun yazılımsal nedenlerden kaynaklanıyor olabilir. İlk olarak Aygıt Yöneticisi > Bluetooth Menüsünden bağlı olan bluetooth aygıtlarınıda gamepad var ise kaldırmanızı öneririz. İşlemlere başlamadan bluetooth sürücülerini güncellemenizi tavsiye ederiz. USB Alıcı kullanmadan Bluetooth ile bilgisayara bağlantı nasıl sağlanır? 1. Gamepad kapalı konumdayken Home ve Y tuşlarına aynı anda 4 saniye boyunca titreşim hissedilene kadar basılı tutunuz, bu işlem Windows’lu cihazlar için olan Bluetooth eşleştirme modunu aktif edecektir. Windows eşleştirme modu aktif olduğunda Home tuşunun ışığı mavi olarak hızlıca yanıp sönmeye başlayacaktır. 2. Bilgisayarınızın Bluetooth tarama bölümüne girerek ‘’ Xbox Wireless Controller’’ isimli Gamepad ile eşleştirme yapınız. Pusat Clutch Gamepad’in Bluetooth ismi Xbox Wireless Controller olarak görünmektedir. 3. Eşleştirme tamamlandığında Clutch Gamepad anlık olarak titreyecek ve Home tuşunun ışığı sabit bir şekilde Mavi yanacaktır. Yukarıdaki 3 adımın eksiksiz bir şekilde tamamlanması durumunda Windows’lu cihazlar için Bluetooth eşleştirmesi sorunsuz bir şekilde tamamlanmış olacaktır. Bluetooth destekli 2.4Ghz Alıcı ile bilgisayara bağlantı nasıl sağlanır? 1. Clutch Gamepad’in Port bölgesinde bulunan kapağı açın ve içerisinde bulunan 2.4Ghz’lik Bluetooth alıcısını bilgisayarınızın USB Portuna yerleştirin. 2. Clutch Gamepad’in Home tuşuna 4 saniye boyunca titreşim hissedilene kadar basılı tutunuz. Ardından Home tuşunun ışığı kırmızı olarak hızlı bir şekilde yanıp sönmeye başlayacak ve 2.4Ghz lık alıcı ile eşleşmeye çalışacaktır (bu işlem 15 sn kadar sürebilir). Alıcının bulunması ve eşleşmenin tamamlanması durumunda Clutch Gamepad tekrar titreyecek ve Home tuşunun ışığı sabit olarak mavi yanacaktır. 3. Clutch Gamepad eşleştikten sonra Home tuşunun ışığı eğer kırmızı olarak yanıyorsa eşleştirme Android modunda yapılmış demektir. Windows Xbox moduna dönmek için BACK ve START tuşlarına aynı anda 10 saniye boyunca titreşim hissedilene kadar basılı tutunuz, ardından Home tuşunun ışığı Mavi yanacaktır. 4. Clutch Gamepad eğer alıcıyı bulamadıysa ve sürekli kırmızı ışık yanıp sönmeye devam ediyorsa bilgisayarınızda takılı olan alıcıyı çıkartarak tekrar USB portuna yerleştirin ve 20 saniye bekleyin. Clutch Gamepad otomatik olarak alıcı ile eşleşecektir. Bluetooth Üzerinden Clutch Gamepad Eşleşmiyor? Clutch Gamepad’ı daha önce cihazınızla eşleştirdiyseniz ve daha sonra tekrar bağlanmak istediğinizde hata alıyorsanız aşağıdaki adımları uygulayın; 1. Bilgisayarınızdaki işletim sisteminin ve Bluetooth sürücülerinin güncel olduğundan emin olunuz. 2. Bluetooth ve cihazlar > Cihazlar seçeneğine giriş yaparak açılan menüden Xbox Wireless Controller aygıtını ‘’Cihazı Kaldır’’ seçeneği ile kaldırın (Bu işlem Alıcı kullanmadan sadece Bluetooth ile yapılan eşleştirmeler için geçerlidir). 3. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve ‘USB Alıcı kullanmadan Bluetooth ile bilgisayara bağlantı nasıl sağlanır?’’ başlığındaki adımları tekrarlayınız. USB Alıcı ile Clutch Gamepad Eşleşmiyor Clutch Gamepad’ı daha önce cihazınızla eşleştirdiyseniz ve daha sonra tekrar bağlanmak istediğinizde hata alıyorsanız aşağıdaki adımları uygulayın; 1. Bilgisayarınızdaki işletim sisteminin güncel olduğundan emin olunuz. 2. Bluetooth ve cihazlar > Cihazlar seçeneğine giriş yaparak açılan menüden PUSAT CLUTCH GAMEPAD aygıtını ‘’Cihazı Kaldır’’ seçeneği ile kaldırın (Bu işlem USB Alıcı kullanarak yapılan eşleştirmeler için geçerlidir). 3. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve ‘’Bluetooth destekli 2.4Ghz Alıcı ile bilgisayara bağlantı nasıl sağlanır?’’ başlığındaki adımları tekrarlayınız. Dilediğiniz zaman Çözüm Merkezimize ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

27 Eylül 2023 20:23

Merhaba direktifleriniz doğrultusunda bluetooth bağlantı sorununu sürümü güncellenerek düzeldi. 2.4 ghz bağlantısı kolun bluetooth ile bağlanması akabinde kendiliğinden düzeldi. Şimdilik sıkıntısız şekilde bağlanmaktadır. Sizlere meslektaşınız olarak naçizane tavsiyem yazılım dilini bilmiyorum kumandanın ama kontrol etmenizde fayda var. Herhangi bir Moda girdiğinde o modun loopundan veya lojiğinden çıkamıyor olabilir. İyi akşamlar diliyorum

Monster Notebook Gamepad Kırmızı Işık Ve Bağlantı Sorunu

Murat
20 Nisan 2024 00:562.294

Monster Pusat Clutch Gamepad'i dongle ile bağladığım zaman kırmızı ışık yanıp sönüyor ve kol bir kere titreyip kırmızı ı...

Kırmızı Yanan Monster Clutch Gamepad

Batuhan
23 Şubat 2024 18:523.561

Monster pusat clutch Gamepad'i dongle ile bağladığım zaman kırmızı ışık yanıp sönüyor ve kol 1 kere titreyip kırmızı ışı...

Monster Pusat Clutch Gamepad Pişmanlığı

Monster Pusat ClutchGamepad Pişmanlığı

Semih
Monster Pusat Gamepad Joystick Deformasyon Sorunu!

Monster Pusat GamepadJoystick Deformasyon Sorunu!

Monster Pusat Clutch Kablosuz Çalışmıyor!

Monster Pusat ClutchKablosuz Çalışmıyor!

Ali

Monster Notebook Kategorileri