Nm Çizim sonucu yetersiz buldu

25 Temmuz 2024 13:03

Klavye tuşları çok hızlı siliniyor ve çok kalitesiz bir kaplama malzemesi kullanmışlar. 2020 yılında aldığım Monster abra a5 v. 15.2 modelinde tuşların 5 yıl dolmadan silinmesi ve başka bir arızadan dolayı 2022'de 2 hafta serviste kalan, ana kart değişimi yapılan laptop için klavye tuşlarının değişim talebinde bulunmama rağmen klavyenin ya da silinen tuşların stoklarında olmaması garip bir durum.

Laptopu kendim açıp kendim de takabilirim yalnız internette bu modelin klavyesi de bulunmamakta ya da tuşların ayrı ayrı satılmıyor olması da tüketici açısından Monster için dezavantaj. Diğer modellerde klavye sök tak şeklinde iken abra a5 v15.2 klavyesi anakarta tümleşik şekilde. Dell ve Asus marka laptoplarım vardı, eskiden kullandığım, hala duruyor ve onların klavye tuşları sapasağlam; ne bir silinme ne bir çizik var.

Monster klavyesi çok kalitesiz, internette satılan ikinci el klavyelerinde bile tuşları silinmiş halde satılan klavyeleri var. Laptopu değiştirmeyi düşünüyorum. Monster'den memnunum fakat üst modellerde de aynı sorun varsa farklı marka laptopa geçeceğim. Bunu da satmak istiyorum fakat klavye tuşu silinmiş laptopu da kimse almaz.

25 Temmuz 2024 13:06 (Şikayetten 2 dakika sonra)

25 Temmuz 2024 16:09

Adam

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun 10 yıl boyunca yedek parça sağlamak zorundalar sağlamazlarsa para iadesi veya üst modeli ile değiştirmek zorundalar

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 13:19
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2023 15:14

Monster Bilgisayar Tamir Ücretleri Can Sıkıyor