Mihrali sonuçtan çok memnun

Monster Notebook Klavye Işığı Renk Değiştirmiyor

23 Temmuz 2023 01:37
Mihrali'nin Teşekkür Mesajı
“Bana yardımcı olan Monster görevlisine çok teşekkür ediyorum zaten Monster kadar ilgili ve güzel bir marka görmedim Çok memnunum teşekkürler ederim”

Monster notebook bilgisayar aldım. Bende bir süre sonra arkadaşım aldı ikimizde de aynı bilgisayar olmasına rağmen onda LED keyboard diye bir uygulama var bende yok bu 1.'si.

2. Olarak bilgisayarım şifre girme yerine gelene kadar klavye ışıkları renk değiştiriyor ana şifre girdikten sonra sadece mavi kalıyor. Teknik destekten yardım bekliyorum. Lütfen yardım edin

23 Temmuz 2023 01:40 (Şikayetten 3 dakika sonra)

24 Temmuz 2023 12:51

Değerli Mihrali Ç., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Mihrali
24 Temmuz 2023 13:00

Zeynep sonuçtan çok memnun

02 Eylül 2023 15:29
"Çok hızlı dönüş sağlandı teşekkür ediyorum 😊"

20 Ocak 12:02
İbrahim sonuçtan çok memnun

31 Ocak 2024 22:12
"Çok teşekkür ederim çok iyi ilgilerndiler sorun çözüldü."
Monster Notebook RGB Klavye Aydınlatma Sorunu
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 01:12

LED Klavye Ayarı Sorunu Ve Control Center Kapanması