Aykut sonuçtan çok memnun

23 Ekim 2023 10:58
Aykut'un Teşekkür Mesajı
“Monster markası ve ekibine teşekkür ederim 5 gün bir süre ile notebook değişimi yaptı. Gelen PC gerçekten Monster kalitesine yakışır oldu. Teşekkür ediyorum”

Monster Huma H4 V5.1.6 i5 işlemci bilgisayarı Hepsiburada üzerinden Monster Notebook satıcısından 21.10.2023 tarihinde teslim aldım. Bilgisayarda win10 kurulumu yaptıktan sonra 3 noktadan çok belirgin ışık sızması olduğunu fark ettim ve Monster ile görüştüğümde bana normal olduğunu gündüz görünmüyorsa sıkıntı olmadığını söylendi. Yani gece bilgisayarı kullanmayalım gündüz mu kullanalım ben bu bilgisayarın aynı özellikte değişimini talep ettiğimde eğer gündüz görünmüyorsa sorun yoktur. Dediler ben bilgisayarı iade etmek istemiyorum. Temiz bir ekran ile değişim yapmak istiyorum.

23 Ekim 2023 10:59 (Şikayetten 1 dakika sonra)

23 Ekim 2023 15:22

Değerli Aykut Ç., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Aykut
Aykut
02 Kasım 2023 23:25

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2023 16:39
Barecan sonuçtan memnun değil

30 Eylül 2023 08:49
Monster Notebook Tarafından Ayıplı Mal
Monster Notebook Tarafından Ayıplı Mal
Resul sonucu yetersiz buldu

05 Ekim 2023 14:38
Monster V5 Serisi Dizüstü Bilgisayar Ekran Sorunu
Halil sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2024 03:20
Monster Notebook Kategorileri