Osman sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook İlk Günden İtibaren Ürünün Arkasında Durmadı

Monster Notebook İlk Günden İtibaren Ürünün Arkasında Durmadı
02 Kasım 2023 15:01

13.10.2023 Tarihinde Vodafone üzerinden (2041396960 numaralı Her Şey Yanımdan) Monster Abra A7 V13.3.4 model numaralı ürünü sipariş verdim. 20.10.2023 tarihinde ürünü teslim aldım ama aldığım günden itibaren bilgisayardan hiç memnun değildim. Firma ile ilk irtibatımı 25.10.2023 tarihinde kurdum canlı destek ile PC bağlandılar ama hiçbir değişiklik olmadı faturamın bireyselden kurumsala çevrilmesini istiyorum ve bilgisayarımın değişimini talep ediyorum dedim bilgisayarınızı bize nasıl aldıysanız eksiksiz bir şekilde tekrar bizlere göndermelisiniz dediler. Bende o tarihte şehir dışında olduğum için birkaç gün sonra gönderebilir miyim dedim onlarda tabi gönderebilirsiniz. Deyince görüşmeyi sonlandırdım 31.10.2023 tarihinde bilgisayarımı Kahramanmaraş Yurtiçi şubesi ile Monster notebooka gönderim sağladım 02.11.2023 tarihi 13.45 sularında cihazım servise ulaştığında tekrardan aradım fatura için onlarda bana saçma sapan cümleler kurup olumsuz yanıtını verdiler. Bende o zaman iade edip tekrardan almak istiyorum. Deyince 7-10 gün sonra para hesabınıza yatar güncel kur ile o zaman tekrar alırsın dedi. Şahıs bir fatura değişimi neden bu kadar süreci uğraştırıyorsun adam ben size aldığım 5. Günü aradım şikayetimi fatura değişim talebimi dedim. Ya beni uğrattığınız mağduriyetten dolayı özür ve değişim yaparsınız ya da bu süreç THH & Adli kuruluşlara ihlal edeceğim.

13 Kasım 2023 22:11

13.10.2023 tarihinde aldığım Monster Notebook bilgisayar hem fatura değişimi hem de donma kasma gecikmesinden dolayı 31.10.2023 te servise yolladım servis çok acemi hiçbir şeyi becerememiyorlar 1 2 faturamı defalarca dememe rağmen yanlış kesmişler Ve bana bilgisayarınızı bizden nasıl aldıysanız öyle bir şekilde paketleyip yollayın dediler eksiksiz bir şekilde yolladım ne bir bilgisayarı açıp kontrol etmişler ne de dediklerimi yapmışlar Çantalı yolladığım cihaz bana çantasız geldi oyunlar da PC donuyor ben yasal sürece başvuru yapacağım

Bilgisayarı nasıl gönderdiysem hiç açıp bakmamışlar bile aynı pilinde öyle geldi

02 Kasım 2023 15:04 (Şikayetten 3 dakika sonra)

02 Kasım 2023 17:06

Değerli Osman Y., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Fatura değişikliği için ilk 15 gün içinde [email protected] adresine talebinizi e-posta yoluyla gönderebilirsiniz. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Umut sonuçtan çok memnun

13 Ekim 2024 15:48
"Sıkıntıyı çözdüğünüz için teşekkürler."
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 14:50
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 20:58
Monster Bilgisayarımda Sürekli Donmalar Ve Servis Mağduriyeti
Monster Bilgisayarımda Sürekli Donmalar Ve Servis Mağduriyeti
Alperen sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2025 00:17
Hüseyin sonuçtan çok memnun