Ceren sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 00:07

Monster servisine 19.04.2024 tarihinde sadece bıos güncellemesi için bıraktığım cihazı 26.04.2024 tarihinde teslim aldım. Teslim ederken sadece bıos güncellemesi istediğimi beyan ettim. Teslim alırken de böyle bir sorunla karşılaşmamak adına en az 3 kez olacak şekilde bıos güncellemesi yapıldı mı diye sordum ve yetkili arkadaş yapıldığını beyan etti. Eve gelip bıos'a girdiğimde hiçbir güncelleme yapılmadığını görmüş olduk. Galiba koca 1 haftalarını yalnızca bilgisayarın tozunu alıp termal macununu yenilemekle geçirmiş arkadaşlar. Beni boşu boşuna 1 hafta bilgisayarsız bıraktılar ve üzerine 2 kez Monster Notebook'a gitmek için benzin yaktım hadi onu geçtim boşu boşuna zamanımı çaldılar. Benim tek sorunum bıos güncellemesi olmasına rağmen koca bir haftada bir güncellemeyi yapamadılar. Tarihlerle beraber sürümleri ekte paylaşıyorum.

29 Nisan 2024 00:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)

29 Nisan 2024 14:35

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 14:19
Yanlış LCD Panel Değişimi Ve İlgisiz Teknik Servis
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 18:51
Emine sonuçtan memnun değil

15 Ekim 2024 12:36

15 Temmuz 2024 00:35
Toprak sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 12:35
Monster Notebook Kategorileri