Monster Notebook Bilgisayar Kitlendi Kapanmıyor

14 Nisan 2023 16:27

Monster bilgisayarım dondu hiçbir şekilde kapatamıyorum. Hiçbir şey yapamıyorum ne uygulama açmak ne bir şey yapmak bilgisayar kitlendi şarjının bitmesini bekliyorum ama oda bitmiyor ve bilgisayarı alalı bir sene olmadı ne yapacağımı bilmiyorum. Gerçekten de

14 Nisan 2023 16:30 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Ben Müşteri Memnuniyeti ekibinden Alper S. Talebinizi aldık ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede ekip arkadaşlarımla birlikte size ulaşacağız. Saygılarımızla, Monster Notebook Müşteri Hizmetleri

14 Nisan 2023 17:16

Değerli Emine G., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Hogir sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2025 19:21
Monster Bilgisayarım Sürekli Donuyor Ve Müşteri Hizmetleri İlgisiz
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Satın Aldığım Bilgisayar Hemen Bozuldu, Değişim Eski Ve Çalışmıyor

05 Şubat 00:44

Monster Bilgisayarımda Anakart Değişimi Sonrası Ciddi Isınma Ve Donanım Sorunları

15 Ekim 2025 17:12
monster-bilgisayarimda-anakart-degisimi-sonrasi-ciddi-isinma-ve-donanim-sorunlari-5.jpg
monster-bilgisayarimda-anakart-degisimi-sonrasi-ciddi-isinma-ve-donanim-sorunlari-4.jpg
monster-bilgisayarimda-anakart-degisimi-sonrasi-ciddi-isinma-ve-donanim-sorunlari-3.jpg
monster-bilgisayarimda-anakart-degisimi-sonrasi-ciddi-isinma-ve-donanim-sorunlari-1.jpg
Tüm Monster Notebook Laptop Şikayetlerini Gör
Monster Notebook Kategorileri