Samsung sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Aryond A32 V1.2 Yenileme Hızı Problemi

25 Temmuz 2023 15:23

Monster aryond a32 v1.2 model monitör, Xbox series X'de 60 hz yenileme hızı veriyor. Monitör özelliklerinde 165 hz olduğunu belirtildiği halde.

Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim fakat hiçbir şekilde anlamıyorlar ve yardımcı olamıyorlar. Üstelik gaming monitör adı altında satılıyor bu ürün.

25 Temmuz 2023 15:26 (Şikayetten 2 dakika sonra)

25 Temmuz 2023 17:47
Samsung
27 Temmuz 2023 18:13

Sağ olsun ki müşteri hizmetlerinden Remzi Bey, sanki benim okuma yazmam yokmuş gibi ürün güncelleme rehberindeki ifadeleri kopyala/yapıştır şeklinde mail atmış. Müşterilerin sorunlarına kulak vermeden böyle mi çözüyorsunuz?

Samsung
27 Temmuz 2023 18:19

Değerli Mert Bey, ürünü güncelleme yapamama sebebini de mailde Remzi Bey'e ilettim fakat kendisi bana Aryond32 Update Guide'deki yazılanları tekrardan öteye gidememiş.

Ertem sonuçtan çok memnun

Garanti Kapsamında Olmayan Haksız Ücret Talebi

Ertem
26 Aralık 2024 17:16
"İlk etapta ücret talep ettiler ancak, Şikayetvar üzerinde yapmış olduğum yayımlanan şikayetim sayesinde yaptıkları hatadan döndüler. Kendilerine bu yanlış anlamayı düzeltip, ücretsiz tamir/ (panel değişimi) yaptıkları için çok teşekkür ederim. Marka hakkındaki olumsuz görüşüm bu işlem sonrası pozitif anlamda değişmiştir. Herkese iyi günler dilerim."
Garanti Kapsamında Olmayan Haksız Ücret Talebi

Monster A32 V1.3 Oyuncu Monitörü Panel Değişikliği Ücreti

Yiğit
05 Nisan 2024 11:06
Monster A32 V1.3 Oyuncu Monitörü Panel Değişikliği Ücreti
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Monster Aryond A27 V1.1

Ali
05 Eylül 2024 20:37

Cihan
12 Aralık 2023 12:49
Monster Kullanıcı Hatası Denilmesi.
Monster Kullanıcı Hatası Denilmesi.
Monster Notebook Kategorileri