Erdoğan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Abra A5 Default Boot Device Missing Or Boot Failed.

Monster Notebook Abra A5 Default Boot Device Missing Or Boot Failed.
15 Ağustos 2023 20:57

Abra A5 v17.1 laptopum var. Bugün tez yazarken aniden mavi ekran geldi ve "Default Boot Device Missing or
Boot Failed." Hatasını aldım. Bios'a yönlendiriyor ve PC açılmıyor. Doktora öğrencisiyim. İçinde tezim ve yazmakta olduğum makalem ve yüzlerce kaynağım var. Bilgisayar kadar içindeki verilerde önemli yardımcı olunup verilerimin kurtarılmasını istiyorum. Teşekkürler

15 Ağustos 2023 21:02 (Şikayetten 4 dakika sonra)

16 Ağustos 2023 10:32

Değerli Erdoğan G., Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Hamza

28 Ağustos 2023 12:12

6-7 aylık cihazımda tez yazarken aniden kapandı. Servise gönderdim verilerimin kurtulması için. Bilgisayar önemli değil ama verilerim önemliydi. Simdi benden veri silme talebi istiyorlar. Henüz yeni olan bu cihazda nasıl böyle şeyler yasanabiliyor. Ama cevabı da belli: malzeme kalitesi. Cihaz kötü servis kötü.

28 Ağustos 2023 12:13

Bilgisayar geldi SSD degiştirmişler. Verilerim gittikten sonra hiçbir önemi yok yaptığınız işlemin. Servis süreci kötüydü. Puanım sıfırrr

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Monster Abra A5: Sürekli Sorunlar ve Çözülmeyen Teknik Servis Problemleri

14 Kasım 10:55
Can sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 21:02
Monster Teknik Servisinde Çözümsüzlük Ve Klavye Hasarı