Monster Laptop'un Güney Çipi Arızası Ve Garanti Sorunu

03 Aralık 2024 14:38

Monster'den 3 yıl önce almış olduğumuz laptop bir gün önce sapasağlam çalışırken, ertesi gün kendi kendine açılmamaya başladı. Niğde'de bir servise gönderdim, güney çipi arızası olduğunu ve 7000 TL talep edildiğini duyunca şok oldum. Zaten servisteki arkadaşlar da 'Aldığın firmanın servisine gönder, oradan da Tüketici Mahkemesi'ne git' denildi, çünkü Monster garanti biter bitmez ayarlamış gibi aynı arızayı veriyor. Herkeste bu şikayet var dedi. Bilgisayarı tertemiz kullandık, çizik yok ama içi dışı gibi değil. Daha doğrusu çok az kullandığımız için nasıl bozulur bu parça anlamıyorum. Ha bu arada arkadaşlar, güney çipi tamir olsa bile sorun geçmeyebilir dedi. Bilgisayarın kendisini 20 bine aldık. Güney çipi 7000 TL, ana kart 10000 TL, bu kadar saçma. Ve kullanıcı yorumlarını okudum, bu kadar aynı hatayı veren güney çipi arızası veren başka bir marka görmedim. Neden olduğu hakkında bilgi bile yok, soruyorum 'Biz de bilmiyoruz' diyor teknik servis. Cevap bu mu?
Buradan herkese sesleniyorum, Tüketici Hakem Heyeti'ne gidin. Ben bu şikayet var sayfasındaki tüketici şikayetlerini dosya hakime getirip başvuruda bulunacağım. Emin olun bunun üzerine gidecektir Tüketici Hakem Heyeti.

Monster Tulpar T7 Anakart Sorunu Ve Yüksek Tamir Maliyeti

20 Kasım 2024 14:53
Akif sonuçtan hiç memnun değil

Monster Laptop Kronik Arıza Ve Yüksek Tamir Ücreti Şikayeti

20 Ocak 2025 14:49
Monster Laptop Kronik Arıza Ve Yüksek Tamir Ücreti Şikayeti
Evrim sonuçtan hiç memnun değil

Monster Abra A7 V11.1 Kronik Chip Arızası

25 Mart 2024 18:07

02 Temmuz 2024 10:12
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2025 11:28

Monster Notebook Kategorileri