Halil sonuçtan çok memnun

Monster Kulaklık Pedi Dökülüyor

Monster Kulaklık Pedi Dökülüyor
10 Aralık 2023 15:07
Halil'in Teşekkür Mesajı
“Şöyle ki mert bey çok ilgili ve gerçekten yardımcı olmak için elinden geleni yaptı teşekkür ederim ben ürünü alalı 3 yıldan fazla olmuş ilk kulaklık padi değişimi talebimin zamanını dikkate alınca da 3 yılı geçmiş. Bana yasal olarak teknik desteğin 3 yıl olduğunu yasal olarak zorunluluklarının olmadığını ancak müşteri memnuniyeti için bana tekliflerde bulunacaklarını söylediler ki bulundular da mevcut satılan 7.1 kulaklığın bir alt versiyonu için değerli bir indirim yaptılar ancak eski kulaklığım için pad sağlamayacaklarını çünkü artık üretilmediğini söylediler ben eski kulaklığımı seviyorum ve onu da bu tarz saçma bir sebepten dolayı çöpe atmak istemedim alışveriş sitelerinden birinde 100 mm evrensel kulaklık pedi buldum ve o da bugün tarafıma ulaştı yenilediğimde tam oldu tekrar mert beye Monster a teşekkür ederim bana yaptıkları indirimi de değerlendirmek istiyorum onu da alacağım”

Monster Notebook'dan Pusat Gaming 7.1 kulaklık aldım, 3 yıl önce. Kulaklıktan memnundum, hiç problem de çıkarmamıştı ta ki üstündeki pedin derisi dökülmeye başlayana kadar. Altı-yedi ay önce aradım, eğer ürünü onlara yollarsam, parası karşılığı değiştireceklerini söylediler. Sevindim ama gönderdikten sonra aradılar ve pedin ellerinde olmadığını, ara ara arayıp sormam gerektiğini, stoklarına geldiği zaman tekrar göndermem gerektiğini söylediler. Ancak ne zaman arasam 'elimize gelmedi, gelecek' diyorlar. Anlayacağınız, o pedi temin etmeye çalışmıyorlar. Kulaklık, sadece ped yüzünden kullanılmaz halde ve bana çözüm sunmuyorlar. 5 yıl boyunca yedek parça sağlamaları gerekirken, bu durumda maalesef yardımcı olamıyorlar.

10 Aralık 2023 15:12 (Şikayetten 5 dakika sonra)

10 Aralık 2023 17:11

Mert bey hala geri dönüş olmadı bekliyorum

11 Aralık 2023 15:38

Değerli Halil D., Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

15 Aralık 2023 22:08

Anıl
Anıl

Halil Bey merhaba, aynı kulaklık, aynı sorundan muzdaribim. Bugün aradılar ve kulaklığımın yedek parça desteği olmadığını belirttiler. Sizin de belirttiğiniz üzere birebir uyan 100mm kulaklık süngerinin linkini veya hangi mağazadan aldığınızı mail atarak belirtirseniz veya mail adresinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler. [email protected]

28 Mart 2025 21:46

24 Mart 2025 11:03