Monster Huma H5 V4.2 Laptopun Touchpadi Çalışmıyor

21 Ekim 2023 16:57

Monster Huma H5 v3.2 almıştım böyle bir hata yaparak serüveni başlattım.

Ardından yaklaşık zor bela ekran kaymaları ve mavi ekran vere vere bu laptopu 9-10 ay kullandım ve sorunlarla karşılaştım. İlk sorun mavi ekran vermesiydi ve ekranda renk kaymaları oluşturmasıydı ayrıca ekran kapağı laptopu kapattıktan sonra açarken klavye kısmına mıknatısla yapışıp çerçeveyi yerinden çıkarıyordu (Türk malı süper). Bu sebeplerle garantiye verdim. Çerçeve mavi ekran ve renk kayma sorunum gitmişti çünkü Monster anakartı hatalı görmüş ve değiştirmişti. Geldi kullandım yalan söylemiyorum 1 ay oldu. Olmadı bu sefer klavyede tuşlarım çalışmamaya başladı. N tuşuna basınca 5b ya da kombinasyon tuşlarını (alt gr + q) kullanamıyordum.

Bunun için tekrar Monster'e yazdım ve bu laptopu kullanmak için motivasyonumun kalmadığını ve laptopumun 0'ı ile değişimini talep ettim. Yine onaylandı ve laptopum bugün elime geldi. Ne oldu. Söyleyeyim mi? Bu sefer de bu laptopum Touchpad'i çalışmıyor. Benimle derhal iletişime geçin ve şu problemimi çözün!

21 Ekim 2023 16:59

Ek olarak Wi-Fi de çalışmıyor ne yolladınız lan bana 5. El laptop mu kullanıyorum şu an

21 Ekim 2023 16:59 (Şikayetten 2 dakika sonra)

21 Ekim 2023 17:01

Mert bey teknik serviste çalışıyorsanız kazandığınız paranın helal olmadığını düşünüyorum ve sizi bekliyorum

21 Ekim 2023 18:03

Merhaba Muhammet Bey, Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Remzi

Soner
Soner

Cihazınız ile ilgili sorun yaşıyor olabilirsiniz ancak üslup ve konuşma tarzınıza dikkat etmelisiniz.

Sami sonuçtan memnun

04 Ekim 2023 14:12
"Aradan 2 yıla yakın bir zaman geçti. İlk başta yaşadığım deneyim sonrasında Bilgisayarım teknik servisten geldi ve yaklaşık 1 ay önce menteşeleri arızalandı ve ekranın kapanması imkansız hale geldi. Tamir için bilgisayarı o şekilde İzmir teknik servise götürdüm. Servise ilk girişimden az önce arayan hanımefendiye kadar harika bir teknik servis deneyimi yaşadım ve bilgisayarımın hasarlı parçasının gecikme durumu olduğu için bilgisayarım yeni bir bilgisayar ile değiştirildi. Şu an gelmesini bekliyorum. (Bu arada bunlar garanti süresi bittikten sonra yapılan işlemler ve bir miktar yedek parça ücreti ödedim). İlk defa bir şirketteki müşteri hizmetleri deneyimimin kusursuza yakın olduğunu söylemek istiyorum. Ve hak yememek için de hiçbir yönlendirme olmamasına rağmen yorumumu güncelliyorum. Bilgisayarım Huma H5 V3 DÜ. Ve bence mühendislik hataları olan bir üründü. Gelen diğer ürünü de test edip ayrı bir değerlendirme yapacağım. Monster Bilgisayar'a teşekkür ederim."
Monster Notebook 1 Yılda Bıktım, Teknik Servise Abone Olmak İstemiyorum

27 Ağustos 2024 16:32