Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Monster Bilgisayarımın Anakart Sorunu Ve Teknik Servis Ücretleri

05 Eylül 2024 11:37

Monster t5 v19.1 bilgisayarımı 5 yıldır kullanmaktayım. Bilgisayarımı akım korumalı priz ve soğutucu ile kullandığımdan ötürü çok bir problemle karşılaşmadım. 40 gün önce aile evime getirdim bilgisayarımı aynı şekilde kullandıktan sonra bilgisayarım açıldıktan 20 dakika (yani bilgisayarım asla ısınmış değildi) sonra bir anda kapandı. Önce statik elektrik birikmesi sanıp maymuncuk yaptım ancak sorun çözülmedi. Servise kargo ile gönderdim ve bana sorunun ana kart yanması olduğunu söyleyip 16900 TL masraf olduğunu ve onay istediklerini söylediler. O an işteydim ve yarın arayacağımı söyledim ama sorunun ne olabileceğini sordum. Bana genelde düzensiz akımdan olduğunu üçlü tarzı çoğaltıcı prizlerde kullanımım sonucunda olabileceğini bildirdiler. Ben bilgisayarımda böyle bir sorun çıkmaması için akım korumalı değil ise çoğaltıcı prizlere asla takmam aile evimde de duvar prizini kullanıyorum. Aynı şekilde bu evin içerisinde 10 tane akıllı cihaz var ve olan benim Monster bilgisayarımı mı oluyor? Kapı komşuma gidip sorunun oluştuğu saatte bilgisayarında sorun olup olmadığını sordum hiçbir sorun olmadığını söyledi. Aynı şekilde evde ki diğer bilgisayarda da bir sorun yok. Anlamadığım şey hiç kimsede sorun yokken neden bende sorun var. Ben bilgisayarımın düzenli bakımlarını yaptırıyorum soğutucu kullanıyorum kendi evimde bu bilgisayarı sadece kasa gibi kullanıyorum. Ama bu bilgisayar bir dizüstü eğer ben bu bilgisayarımı alıp bir yere götüremeyeceksem neden bu bilgisayar dizüstü olarak satılıyor zaten yanımda şarj aleti olmadan dışarıda kullanamıyorum. Şarjı bittiği için bir de olur da bozulur diye bir de akım korumalı priz mi taşımalıyım yanımda. Elle tutulur hiçbir mantıklı şey yok ortada. Ancak yine de ertesi günü Monster servisini aradım ve aynı bu şekilde şikayetimi servis kaydıma eklediler ve gelecek mantıklı açıklamayı bekledim. İki gün haber gelmeyince aradım ve bildirimin geldiğini söylediler. Bu bir akıllı cihaz bozulabilir eğer detaylı bir bilgi istiyorsam ana kart sökülüp kontrol edilebileceği ancak ek ücret çıkabileceğini belirttiler. 17 bin tl üzerine bir de ek ücret sorunun neden olduğunu öğrenme ücretini duyunca artık teknik servis ile çözülemeyeceğini fark ettim ve buraya geldim. Ben bir mühendisim ve bilgisayarımı Maximum sürede kullanmak için elimden geleni yaptım ancak bilgisayar bu kadarına müsaade etti. Çevremde bilgisayarımı alırken 3 arkadaş aldık ancak şu an 3 bilgisayardan en uzun dayanan benim bilgisayarım benimdi o da 5 yıl dayanabildi.

05 Eylül 2024 11:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)

05 Eylül 2024 13:49

Değerli Mehmet T., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

05 Eylül 2024 13:58

Ana kart girişinde besleme noktasında bir yanık olduğunu ve bunun kesin olmamakla düzensiz akım kaynaklı olduğunu ve değişim ücretinin minimum olduğu onarım yapmanın mümkün olmadığı iletildi. Ana kart değişimi yapıldığında sizden kaynaklı bir sorun yok ise 1 yıl garanti kapsamında olduğu ellerinden gelen daha fazla bir şey olmadığı söylendi ilgisinden ve nezaketinden dolayı Atakan Bey' e teşekkür ediyorum ancak sorunuma tatmin edici bir çözüm önerisi alamadığım için üzgünüm ürünün geri gönderimini talep ettim. Sonuç olarak bu cihazımı gönül rahatlığıyla dışarıda kullanamayacağım. Okuyup iyi bir tecrübe dinlemenizi tavsiye ederim.

Eren sonuçtan çok memnun

Monster Laptop: Kronik Pil Sorunu Ve Teknik Servis Hayal Kırıklığı

17 Ekim 2024 16:06
"Sonunda gerçekten çözüm sunan biri ulaştı, süreci yönetti, garantisi geçmiş bir ürüne, sattıkları ürünün arkasında durarak, müşteriyi dinleyerek çözüm getirdi. Markaya olan güvenimi onardı. Kendisine buradan teşekkürlerimi sunarım. Hataları fark ederek çözüm sunmak günümüzde çok sık rastlanan bir durum değil."
Birhat sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 14:47

07 Aralık 2024 00:09