İdris sonuçtan hiç memnun değil

Monster Bilgisayar Servisinde Anakart Şoku

14 Aralık 2024 22:11

Bir uygulamadan 2. El Monster bilgisayar aldım 1 ay kadar kullandıktan sonra birden kapandı, açma tuşuna basınca açılıyor 2 dakika sonra kapanıyor. Ekran kartı sürücüsü kendi kendine silinmiş. Monster servisine, hep temizlik hem de sorunun çözümü için gönderdim. Birkaç gün sonra beni arayıp sorunu söylediler. Çözüm olarak anakartı değiştirmemiz lazım diyorlar. Bu nasıl çözüm tamir ile uğraşmadan anakartı komple değiştirmek istiyorlar. Bilgisayara verdiğim para kadar da para istediler. Ben servis değilim ama kendim de çok rahat ana kart değiştirebilirim. Servisin ne anlamı kaldı? Güvenip de diğer tamircilere de veremiyorum.

26 Aralık 2024 00:02

Bir uygulamadan 2. El Monster abra a5 v16.5.2 model laptop aldım. 1 ay kadar sorunsuz kullandım sonra birden kapandı açtığımda ekran kartı sürücüsünün silindiğini gördüm ve açıldıktan 2 dakika sonra kapanmaya başladı. Monster servisine gönderdim ana kart komple değişecek dediler ve bilgisayara verdiğim kadar bir ücret istediler o yüzden tamiri onaylamadım. Sırf ekran kartı arızalandı diye ana kart komple değişir mi? Ana kart bulabilirsem kendim de değiştirebilirim, e o zaman servisin ne anlamı kaldı ki. Diğer tamircilere güvenip de bilgisayarı teslim edemiyorum. Sırf bu arızadan dolayı bilgisayarım çöp mü olacak.

14 Aralık 2024 21:58

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Monster Bilgisayar: Kronik Arızalar Ve Yetersiz Teknik Servis

İsmail
19 Şubat 16:46

Furkan
28 Haziran 2024 22:39
Monster Tulpar T7 V25.1 Ana Kart Bozulması Ve Yüksek Ücret Talepleri
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Semih
23 Temmuz 2024 12:39
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
03 Mayıs 2024 11:41