Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Monster Aryond A27 V2 Monitör Kronik Arızalı Ve Ayıplı Bir Maldır

09 Eylül 2024 17:29

Monster Aryond A27 V2 27 inç monitörümü 2 ay önce anakart arızası ile Ankara Monster yetkili servisine bıraktım ve anakart arızası giderilip tarafıma teslim edildi. Aradan 1.5 ay kadar sonra tekrar aynı arıza ile karşılaştığım için tekrar servise bıraktım ve değişim talebinde bulundum. 11 gün sonunda Ankara Monster servis ve mağaza müdürü S***** Bey tarafıma ulaşmış olup monitörün ekranında çizik olduğunu belirterek benden LCD panel ücreti (5200 TL) talep ederek değişim yapabileceğini bildirdi. Ben de kendisine monitörün LCD panelinin sağlam olduğunu, anakart arızası ile bıraktığımı ve bu yüzden değişim talebinde bulunduğumu belirttim. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım.

09 Eylül 2024 17:34 (Şikayetten 4 dakika sonra)

10 Eylül 2024 16:54

Değerli Mehmet D., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Aykan
03 Şubat 2024 14:47
Monster Notebook Monitör Parası İstenmesi
Autopartia sonuçtan memnun

Autopartia
11 Eylül 2024 08:33
"Fiyat değişikliği teklif edilerek tekrar servis sürecine alındı, teşekkürler"

İbrahim
23 Eylül 2024 16:54
Monster Aryond A27 Ekran - Monster Servisinin İşini Yapmaması
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
08 Mart 14:54