Kürşat sonuçtan çok memnun

Monster Abra A7 V12.4 Batarya Sorunu

26 Eylül 2024 21:59
Kürşat'ın Teşekkür Mesajı
“Monster Notebook ekibinden Mert Beye bilgilendirmesi be yardımı için teşekkür ederim”

Merhaba, Monster Abra A7 V12.4 laptopum var. Alalı yaklaşık 2.5-3 sene oluyor. Bir senedir şarjdan çıkarttığımda da bilgisayar birkaç saniye sonra kapanıyordu. Son zamanlarda çıkardığım an kapanıyor artık ve bazen de bilgisayar açılırken direkt kapanıyor sonra tekrar denediğimde açılıyor. Performans olarak bir sorunum yok fakat 2 aldıktan 1-2 sene sonra bu şekilde sorun yaşamayı hiç beklemiyordum. Servise gönderilmeden yapılabilecek bir müdahale var mı? Nasıl bir çözüm önerebilirsiniz?

Aynı Sorunu ben de yaşıyorum hatta şu anda yeni batarya almak için araştırma yapıyordum.
Bilgisayarımı yaklaşık 1 senedir batarya takılı olmadan kullanıyorum

26 Eylül 2024 21:59 (Şikayetten 1 dakika sonra)

27 Eylül 2024 10:34

Değerli Kürşat Ş., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Kürşat
27 Eylül 2024 10:36

Miray sonuçtan çok memnun

08 Kasım 2023 15:45
"Yardımlarınız için çok teşekkürler Mert Bey."

03 Kasım 2024 19:39

Monster Laptop Oyunda Şarj Almayı Kesiyor.

06 Mart 2024 21:47

25 Aralık 2023 15:37