Adem sonuçtan memnun

Monster Abra A7 V13.1 Batarya Hep Boş

Monster Abra A7 V13.1 Batarya Hep Boş
23 Şubat 2024 21:41

Monster Abra A7 v13.1 bilgisayara sahibiyim. Saatlerce şarja takmama rağmen hatta günlerce takılı kalmasına rağmen şarjı hiç artmıyor. Hep %0 şarj gösteriyor. Prizden çıkardığım anda bilgisayar kapanıyor. Deneme amacıyla bataryayı çıkartıp açtım bilgisayarı. Batarya yok ve prize takılı gözüküyor. Tekrar taktım ve bu sefer %0 ve prize takılı şarj oluyor gözüküyor. Bataryasız gezeceksem de haberim olsun. Uyku moduna alamayıp proje ve açtığım sayfalar hep kapanıyor bir yere giderken. Daha öncesinde de prize takmadan şarjı yarısında gösterirken aniden kapanmaya başlamıştı.

23 Şubat 2024 21:42 (Şikayetten 1 dakika sonra)

24 Şubat 2024 10:43

Merhaba Adem Bey, Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Remzi

Monster Abra A7 V12.2 Batarya Sorunu: Şarj Olmuyor Ve Hızla Tükeniyor

24 Şubat 2025 09:54