Bermal sonuçtan çok memnun

Monster Abra A5 V20.3 Kurulumunda Hatalar Var

18 Ekim 2023 13:10
Bermal'ın Teşekkür Mesajı
“Eksik bilgilerimden ötürü olan bir kurulum hatası imiş ve gayet güzel ve nazik bir dille yardım edildi. Çok teşekkür ederim.”

Monster abra v20.3'ün kurulumunu yaparken ıntel me exit code1603, intel Wi-Fi exit code 101, control Center exit code 5, serial10 exit code 1603 hatalarını veriyor. Müşteri hizmetlerini aradım sürücü kurulumu dediğim gibi yüzüme kapattılar.

18 Ekim 2023 13:14 (Şikayetten 3 dakika sonra)

18 Ekim 2023 14:11

Değerli Bermal İ., Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Hamza

Bermal
Bermal
18 Ekim 2023 14:14

Ferdi
Ferdi

Merhaba Monster abra a5 model bende aldım drivers yüklemelerde Wi-Fi 1603 hatası alıyorum nasıl bir çözüm ürettiler acaba.

Monster Abra'da Sürücü Kurulum Sorunu: Çözüm Bekliyorum

14 Ekim 2025 23:18