Elif sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2023 13:46

Mondi Modoko şubesinden iki adet koltuk aldım. Kurulum için geldiler birinin kumaşında yırtık olduğu fark edildi ve kusurunun düzeltilerek getirileceği söylendi. Diğer koltuk ise kuruldu fakat oturma minderlerinin ortasında boşluk var. Müşteri temsilcimiz fabrikaya iletti fabrika ise bunun normal olduğunu söylemiş! Fotoğrafı da kendilerine iletmiştim. Mondi gibi kurumsal bir firma hatasının arkasında dahi durmuyor mu?! Ürünler fabrikadan çıkarken nasıl bu hali ile kontrolden geçebiliyorlar anlamış değilim. Koltuk resmen ölçüsüz duruyor ve oturulunca gıcırdıyor. Sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar! 15 gün geçti kusurunun düzeltileceği söylenen koltuk da gelmedi. Evdeki kusurlu koltuk ile de ilgilenilmedi. Mağdur edildik.

21 Ağustos 2023 13:50 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Mondi Müşteri Hizmetleri

22 Ağustos 2023 17:33
22 Ağustos 2023 17:45

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, mondi Müşteri Hizmetleri

Elif
Elif
08 Eylül 2023 16:11

Mondi tarafından bana ulaşıldı ve kusurlu ürünümün fabrikada olduğu bilgisi verildi. Ancak 30 günü geçmesine rağmen kusuru telafi edip göndermediler! Halen beklemekteyim ve ne zaman geleceğine dair net bir bilgi alamıyorum. Mondi'nin müşterisine karşı çok ilgisiz bir firma olduğunu düşünüyorum. Okullar açılmadan ürünümün teslim edilmesini beklediğimi,30 günü aşkın bir süredir beklediğimi iletmeme rağmen süreç uzadıkça uzuyor, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Evdeki kusurlu ürünümle ise 30 gün sonra ilgilendiler, minder kısımlarını götürdüler o da henüz gelmedi! Bütün yaz iki koltuk bekledik! Resmen insanın sabrını sınıyorlar!

01 Haziran 2023 11:27
Enver sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 11:59
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 21:48
Mondi Koltuk Almak Pişmanlık
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2024 19:28

29 Haziran 2025 11:35