Eda sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2023 16:32

Mol orman ürünleri adlı dükkana giderek beş adet kapı siparişini verdik. Daha sonra oradaki yetkili kişi bize bir hafta sonra. Montajını yapılacağını söyledi. Bir pürüz çıkarsa iki haftaya bulabilir dedi, biz de bunu kabul ettik. Bir ayı geçti kapılarımız takılmadı daha sonra yalvar yakar geldiler. PVC kapıya Amerikan kapı pervazı taktılar ben bunu yetkili kişiye söylediğimde hiç yüzü kızarmadan paradan biraz kırpalım değiştirirsek uzun sürer gibi bir cümle kullandı. Ben o sırada ödemeyi yapmadığım için şansa gelip doğru pervaz taktılar. Ama bunu yaparken de bütün duvarlarımda ne alçı ne boya hiçbir şey kalmadı her şey her yere zarar verdiler. Onu da kendim karşıladım bununla ilgili bir talepte asla bulunmadım sırf iş olsun ve bu kişilerle artık muhatap olmayayım diye. Kapı koluyla ilgili bir problem vardı. Bir kapı kapanıp açılmıyordu. Ve iki menteşe eksik getirdiler. Bu yetkili kişi ben pazartesi günü temin edip montajını bizzat kendim yapacağım dedi. O haftadan sonra geçen üçüncü pazartesi. Bu kişiyi arayarak zaten ulaşamıyorum mesajla ulaştığında da okuyor ve cevap vermiyor. Kısacası tamamen pişmanlık. Benim açımdan bu alışverişten asla memnun kalmadım ve asla bu parayı hak etmiyor!

26 Kasım 2023 04:15

Büyük pişmanlıkmol orman ürünleri adlı dükkana giderek beş adet kapı siparişini verdik. Daha sonra oradaki yetkili kişi bize bir hafta sonra. Montajını yapılacağını söyledi. Bir pürüz çıkarsa iki haftaya bulabilir dedi, biz de bunu kabul ettik. Bir ayı geçti kapılarımız takılmadı daha sonra yalvar yakar geldiler. PVC kapıya Amerikan kapı pervazı taktılar ben bunu yetkili kişiye söylediğimde hiç yüzü kızarmadan paradan biraz kırpalım değiştirirsek uzun sürer gibi bir cümle kullandı. Ben o sırada ödemeyi yapmadığım için şansa gelip doğru pervaz taktılar. Ama bunu yaparken de bütün duvarlarımda ne alçı ne boya hiçbir şey kalmadı her şey her yere zarar verdiler. Onu da kendim karşıladım bununla ilgili bir talepte asla bulunmadım sırf iş olsun ve bu kişilerle artık muhatap olmayayım diye. Kapı koluyla ilgili bir problem vardı. Bir kapı kapanıp açılmıyordu. Ve iki menteşe eksik getirdiler. Bu yetkili kişi ben pazartesi günü temin edip montajını bizzat kendim yapacağım dedi. O haftadan sonra geçen üçüncü pazartesi. Bu kişiyi arayarak zaten ulaşamıyorum mesajla ulaştığında da okuyor ve cevap vermiyor. Kısacası tamamen pişmanlık. Paramla nasıl rezil olurum bunu gördüm asla bu parayı hak etmiyor!

17 Kasım 2023 11:29

Bir gelişme yok hala

19 Kasım 2023 16:39

Görüldüğü üzere kapının dili yapışıyor ve o şekilde kalıyor ne diyiim allahınızdan bulun

Mağazada Gösterilen Kapıyla Gelen Ürün Arasındaki Kalite Farkı Şaşırttı

01 Eylül 2025 19:47
Mağazada Gösterilen Kapıyla Gelen Ürün Arasındaki Kalite Farkı Şaşırttı
magazada-gosterilen-kapiyla-gelen-urun-arasindaki-kalite-farki-sasirtti-3.jpg
magazada-gosterilen-kapiyla-gelen-urun-arasindaki-kalite-farki-sasirtti-2.jpg
Bin sonuçtan hiç memnun değil

İla Kapı Çok Kalitesiz Ürün

04 Ağustos 2023 13:36