Uğur Mobilya Yapı & Dekorasyon Dolap Siparişi Kabusu: Eksik Ve Yanlış Teslimat

11 Aralık 2024 03:36

Yaklaşık 4 ay önce mutfak dolabı ve banyo dolapları için sipariş verdik. Önce sözde mimar eşi F** ve kendisi U*** bize o kadar naif, işini iyi yapan kişiler olarak yaklaştılar ki ancak sonrası hüsran. Dolaplarımızı söktüler, yeni dolapları belirtilen sürede asla getirmediler. Mutfağı ve makineleri asla kullanamadık o süreçte. 1 ay boyunca her gün aradık kendilerini. Türlü bahanelerle geçiştirdiler. Yok ölçüyü yanlış almışız, yok özel malzemeler sipariş ettik... Derken 1 ay sonunda dolaplar geldi ama istediğimiz dolaplarla alakası bile yok. Kafalarına göre yapmışlar. Ölçüler tutmuyor, bulaşık makinesi koymak için ayrı bir bölüm yapmayı unutmuşlar, renkler farklı ve her yeri kırık çatlak içinde dolaplar. İtiraz ettik kendilerine bu şekilde kabul edemeyeceğimizi, sürekli kabul ettirmeye çalıştılar ve taktılar o dolapları. Neyse bir şekilde kendilerini yanlış yaptıkları dolapları baştan yapmaya ikna ettik! Ancak yine 1 ay daha bekledik. O süreçte yine mutfağı kullanamıyoruz, eşyalarımız ortada. Sürekli türlü bahaneler, çalışan elemanı yok, her seferinde farklı ustalar geliyor. Kendisiyle 1 hafta çalışıp onlar da kaçıyorlar. Bir şekilde tam 4 ay sonunda dolaplarımız takıldı ama hâlâ eksikleri ve bir ton yanlış var. Kapakları yok, sipariş ettiğimiz kapılar gelmedi. Bunların yanında evimize verdikleri zarar da ayrı. Parkemizi ve fayansı kırdılar, banyo yapılırken duşa kabinimizi çıkartıp ters bir şekilde taktılar, evin içinde kesim yapmaya çalıştılar. Atölyeye çevirdiler ve daha bir sürü şey... Bir de paramızı peşin ve önceden vermiştik kendilerine. İşi beceremeyince de kavga, küfür, hakaret ne ararsanız yaparlar. Eksik ve yanlış parçaları gidip başka bir firmada tekrar yaptırdık. Kendileri işini gerektiği gibi yapmayan, yalan söyleyen tipler.  Ne kullandıkları malzeme iyi ne de kendileri işinde iyi! Hı bir de Google'da iyi niyetli sahte yorum yaptırıyorlar kendilerini övmek için. Anlayacağınız orada bile yalan söylüyorlar. Bu kadar insanı mağdur ettikleri yetmiyor gibi oradan da sahte yorum yapıp ya da yaptırıp insanları kandırmaya devam ediyorlar. Gerekli her yere de şikayette bulunacağız.

Mutfak Montajında Süregelen Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

14 Kasım 2024 15:14
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Altınok Parke Paramın Hakkını Alamadım

04 Ekim 2023 09:36