Sadık sonuçtan hiç memnun değil

Modaselvim İade Kabul Edilmiyor

Modaselvim İade Kabul Edilmiyor
17 Aralık 2023 18:13

Modaselvim sitesinden yaptığım ilk alışverişi iade ettim ve tarafıma para iadesi yapmak yerine bilgim dışında hediye çeki oluşturularak beni tekrardan alışveriş yapmaya zorladılar. Bu çek ile ikinci yaptığım alışveriş sonucu gelen inci işlemeli tesettür elbiseyi kalitesini beğenmediğim için denemeden iade ettim. Tarafıma açıklama yapılmadan ürün iade edilmiş ve gerekçesini öğrenmek için müşteri hizmetlerini aradığımda kaba bir tavırla 'ter koktuğu' gerekçesiyle iademin kabul edilmeyeceği söylenerek telefon yüzüme kapatıldı. Müşteri memnuniyeti anlayışından yoksun ve ürün satıldıktan sonra para iadesi yapmamak için her türlü yanlışa başvuran bu şirketi bir müşteri olarak kınıyorum. İade girişimlerimin sonuçsuz kalması sebebiyle son derece mağdur oldum ve ürün ile hizmet kalitesi konusunda müşteriyi mağdur eden şirket hakkında yasal yollara başvuracağım.

18 Aralık 2023 11:36 (Şikayetten 17 saat sonra)
19 Aralık 2023 18:29

Sayın Sadık Bey, 1812.2023 tarihinde yaptığımız görüşme ile ilettiğiniz konuyla ilgili detayları sizinle paylaştık. Tüm soru , görüş ve önerileriniz için 0212 550 52 52 numaralı Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Modaselvim

04 Temmuz 2023 13:33
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

İade Edilen Elbisede Haksız Koku İddiası Ve Para İadesi Sorunu

24 Eylül 15:58