Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Modamerve'den Sipariş İptali Ve Mağduriyet

Modamerve'den Sipariş İptali Ve Mağduriyet
20 Temmuz 2024 13:46

"Modamerve" hakkında bir şikayetim var. 11/06 tarihinde (TS11072159423) numaralı siparişim vardı, düğün için abiye vs. sipariş etmiştim. Siparişin bilgisinde sürekli "hazırlanıyor" yazısı vardı. 1 hafta bekledim, en sonunda 18/06 tarihinde WhatsApp yoluyla siparişi sorgulayınca yeni stokta kalmadığını ve iptal edildiğini söylediler. Hiçbir şekilde haber edilmedi yoksa. Neyse dedim, tekrar sipariş verdim (TS18072163896) numaralı siparişi verdim ve yine iptal ettiler. Stokta kalmadı diyerek aldığım ürünler indirimli ürünlerdi. Hakkımın yendiğini düşünüyorum. Bu nasıl hizmet, siteye güvendim, siparişleri bekledim o kadar zaman ama iptal edildi. Bu hafta düğünümüz var, mağdur oldum. Sürekli baştan savma cevaplar verildi. Doğru dürüst muhatap bulamadım bile. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

23 Temmuz 2024 17:58 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba , Beyza N. hanım stoklarda kaynaklanan bir karışıklık nedeni ile ürün çıkışı yapılamamıştır. Akabinde tarafınız ile iletişime geçilerek talebiniz üzerine işlem yapılmıştır. Şikayetinizi kaldırmanızı rica eder iyi günler dileriz.

Sadi sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 11:11

11 Haziran 2024 23:20