12 Aralık 2024 16:28

13.11.2024 tarihinde maalesef ki İdefix üzerinden araç içi kamera satın aldım. 70mai M300 markalı cihazı Mobifon üzerinden satın aldım. Ancak kamerayı kurmaya çalıştığımda çalışmadığını fark ettim. Tuşuna basıyorum, cevap vermiyor, Wi-Fi bağlantısı yapmıyor, kayıt almıyordu. Daha sonra 14 gün içerisinde iade oluşturdum ve gönderdim. 2 hafta satıcı onayında bekledi ve satıcı, ürün hasarlı gönderilmiş diye reddetti. Daha kullanmadan çalışmayan şeyi iade ediyorum. Mağdur oluyorum. Bir de bana hasarlı ürün göndermiş diyorlar. Elime nasıl ulaştıysa o şekilde gönderdim. Bugün İdefix'i aradım, kendileri belki reset atarken zarar vermişsinizdir dedi. Bozuk gelen ürüne daha nasıl zarar vereceğim? Bir de ürünü servise ben yollayacakmışım, üretim hatası olduğunu raporlayacaklarmış, sonra iade alacaklarmış. Benim tüketici cayma hakkım nerede tam olarak? Beni nasıl koruyacak bu firma? Hem parasından oldum, hem aldığım ürünü kullanamadım hem de süreçte sürekli iletişime geçmek için uğraştım, geri dönüş sağlamadılar. İnşallah bunu görür ve bu İdefix'ten de Mobifon'dan da uzak durursunuz. Ben de mecbur Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Mobifon Arızalı Dashcam İçin Eski Fiyatla İade Teklifi Ve Değişim Sorunu

Ayhan
14 Ekim 2025 12:08
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
16 Aralık 2024 17:40
Arızalı Ürün İadesi Ve İletişim Sorunları
Arızalı Ürün İadesi Ve İletişim Sorunları
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Gondolbaşı Aldığım Araç Kamerası Arızalı Çıktı İade Sürecinde Mağdur Oldum

01 Ağustos 2025 14:41

N11 Ve Mobifon İle Yaşanan Güven Kaybı

Ümit
22 Ocak 2025 16:49
Sadık sonuçtan hiç memnun değil

Sadık
19 Şubat 2025 00:18