Deniz sonuçtan çok memnun

Mitsubishi Electric Tamir Edilmeyen Klima

29 Ekim 2023 15:38
Deniz'in Teşekkür Mesajı
“İlgi ve alakalarından dolayı Mitsubishi Electric Türkiye Klima yetkililerine ve servise teşekkür ederim.”

Beğenerek kullandığım Mitsubishi Electric MSZ-EF35VE2W model klimam çalışırken durmaya başladı. Servisi aradım geldiler temizlik yapılması gerektiğini söylediler. Yaptılar servis gittikten sonra tekrar yapmaya başladı. Tekrar aradığımda öyle bir arıza kodu olmadığını söylediler. İlgilenmediler bende genel merkezi aradım onlarda elektriksel arıza olabileceğini söylediler. Farklı hattan yeni kablo çektirdim gene olmadı sorunum çözülmezse severek kullandığım klimamı hurdaya vereceğim sanırım.

30 Ekim 2023 08:15 (Şikayetten 16 saat sonra)
03 Kasım 2023 17:43

Şikayet üzerine dönüş yapıldı ancak servis ücreti kart arızalı ise değişim sonucunda çıkabilecek masrafı bana bildirildi çıkan fiyata neredeyse yeni klima alınacak bir fiyat verildi bende yaptırmama kararı aldım yenisi en azında garantili olur bu klimada hurdaya artık yeni klima alacaklara tavsiyem bulunduğunuz yerde servisi olsun yedek parçayı daha uygun bir fiyatla bulabileceğiniz bir marka tavsiye ederim.

08 Kasım 2023 17:54

Özlem sonuçtan çok memnun

23 Ağustos 2023 11:38
"Sorunum çözüldü teşekkür ederim, çağrılara yanıt vermeyen klas klima yerine Flamingo klima isimli farklı bir teknik servis yönlendirmesi yapıldı, servisin bilgilendirme ve hizmetinden çok memnun kaldım, keşke en baştan bu servis irtibata geçseymiş açıkçası servis yüzünden neredeyse klimayı değiştirecektim. Teşekkürler"

05 Ağustos 2024 19:55
Ziya sonuçtan çok memnun

25 Haziran 2024 23:22
"Başta küçük bir sorun yaşansa da çözümü konusunda çok hızlı bsr şekilde hareket edildiği için mitsubishi electric firmasına teşekkür ederim"

26 Temmuz 2024 14:48
Mitsubishi Electric Mitsubishi Klima Bakım Onarım Ve Temizlik 4 Ay Oldu
Ayvaz sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2025 10:15