24 Eylül 2024 18:45

Merhaba,
Yaklaşık 5 yıl önce annemlerin taşınmış olduğu sitede 6 iç 1 dış ünite Mitsubishi Electric marka klima mevcuttu. Klimanın ilk yıl soğutmasından memnun olmadığımız için garanti kapsamında kurulum yapan servisini çağırdık. Gelen servis bir sorun olmadığını, 6 iç üniteyi beslediği için performansının düşük olabileceğini ilettiler. Biz de yaz aylarında evde çok bulunmadığımız için çok dikkatimizi çekmedi. Ama bu yaz klima gerçekten fan üflemeye başladı. İnternet üzerinden Mitsubishi yetkili servisine ulaştım ve klimaya bakmalarını rica ettim. Gelen servis, cihazın dış ünitesinin yerinin sıkıntılı olduğunu tarafıma iletti, ayrıca servis formu düzenledi. Form ektedir. İstediğiniz takdirde işaretlenmemiş şekilde olan formu tarafınıza iletirim. Sonuç olarak eke karşı blokta bulunan (Klima 4) dış ünitenin resmini koyuyorum. Burada dikkat ederseniz eğer, dış ünite emiş kısmı ile duvar arasında ciddi fark var ve dış ünite ile tavanın arasında ciddi bir fark var. Bizim dış üniteye bakarsanız eğer (Klima 1, 2, 3) sola yakın ve araya el bile zor girecek kadar yüksekte. Sonuç olarak bu makine 6 iç ünite besliyor ve ciddi bir sıcak hava tahliye ediyor. Fan sol tarafta olduğu için sıcak hava balkondan tahliye olmuyor ve emiş yerinden tekrar o sıcak havayı geri emiyor ve basınç uyarısı verip cihaz kendini korumaya alıyor. Burada montaj hatası olduğu için ücretsiz bir şekilde dış ünitenin olması gerektiği gibi sol duvardan uzak bir şekilde tekrar montaj edilmesini rica ederim. Montaj yapan servis ile görüştüğümde ücret karşılığında yapacaklarını söylediler. Bunu kabul etmedim, ayrıca site projesinde makinenin orada olduğunu, bizlik bir şey olmadığını ilettiler fakat karşı blok dış ünitesinin bizimkine göre farklı asıldığı resimlerde gözükmektedir. Hata aldığımıza dair video da elimde mevcuttur. İyi çalışmalar.

25 Eylül 2024 08:07 (Şikayetten 13 saat sonra)
27 Eylül 2024 09:48

Sn, Şikayetvar Yetkilisi, Değerli Müşterimizin talebi üzerine, 27.09.2024 tarihinde yetkili servisimiz tarafından gerekli servis hizmeti sağlanarak müşterimizin talebine konu sorun giderilmiştir.

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Mitsubishi Electric Genleşme Kaynaklı Katır Kütür Ses Problemi

06 Eylül 2024 14:49
İstanbul sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul
20 Nisan 2024 19:54