Ankara Minibüsçüler Odası Güvenpark Çayyolu Dolmuşları

11 Mart 2024 15:464.958

Güvenpark /Kızılay -Çayyolu dolmuş hattı bilgi talebi. Hafta içi sabah galeria 7:50 mutlukent/ Kızılay geliyorum akşam eve güvenpark önünden 18:10 Kızılay / mutlukent gidiyorum. Sabah galeria AVM önünde 7.50 de oluyorum 2 bazen 3 Sıhhiye aracı geçiyor en az 20 dakika bekliyorum bazen 30 dakikayı buluyor.

Akşam iş çıkışı eve giderken Kızılay'da yine 20/25 bazen 30 dakika dolmuş bekliyorum gelmiyor. Her dolmuş hattında bekleyen araç var Çayyolu dolmuşları neden bu kadar geç geliyor, neden bu kadar beklemek zorundayız?

Sabah dolmuştan indiğimde yine insanlar kuyrukta dolmuş bekliyor diğer bütün hatlarda 1/2 araç var depolama alanlarında yine araçları var. Neden Çayyolu dolmuşu bu kadar geç geliyor.

Çayyolu dolmuşları 1-hattın uzunluğu nedir, güvenpark kalkan diğer hatların hat uzunluğu kaç km dir. 2-hatta kaç araç vardır kaçı filli olarak çalışmaktadır hat/minibüs olup çalışmayan araç var mıdır. Diğer hatlarda kaç araç /dolmuş vardır çalışmayan minibüs var mıdır?3-Çayyolu hattının trafik yoğunluğu nedir sabah 7/9 öğle 12/14 akşam 17/19 diğer hatların trafik yoğunluğu nedir güven parktan kalkan hat/dolmuşlardan en yoğun hat hangisidir.

4-dolmuşların kalkış dakika aralığı nedir. Son duraktan kalkan bir araç Kızılay'a kaç dakikaya gelmek zorundadır. Güven parktan kalkan diğer hatların kalkış şıklığı dakika aralığı nedir bir seferi kaç dakikada tamamlar. 5-Çayyolu dolmuşu 8 dakikada bir kalktığına göre galeria 20/30 dakikada bir geçmesi normal midir Sıhhiye dolmuşları haha erken geçerken neden Çayyolu dolmuşları geç gelir bu normal midir normal şartlarda 8 dakikada bir kalkan aracın galeria geçerken arasındaki mesafe 25/30 dakikaya çıkması normal midir?

Güven parkta sadece Çayyolu dolmuşu neden beklenir? Neden bu kadar geç gelir sebebi hikmeti nedir?!

2 Ağustos 2025 09:43

Ümitköy köprüsü Çayyolu ümitköy Türkkonut dolmuşu çok yetersiz her sabah en az 40 dakika bekliyoruz bundan halk olarak çok şikayetçiyiz Yaşamkent dolmuşları 4-5 tane geçerken Türkkonut neredeyse saatte bir geçiyor çok mağdur oluyoruz özellikle 02.08.25 tarihi sabah 8.50 9.50 hala Türkkonut dolmuşu yok. Bu duruma bir çözüm getirilmeli mağduriyet hat safhada.!

Ankara Minibüsçüler Odası Çayyolu Kızılay Dolmuşçularının Keyfi

23 Mayıs 2024 20:211.810

Merhaba, Çayyolu-Kızılay dolmuş hattının Konut-1 güzergahında 'Çatı' işletmesinin olduğu durakta 40 dakika beklememe rağ...

Tümünü Gör
İstanbul Esenler Dolmuş Şikayeti

İstanbul EsenlerDolmuş Şikayeti

Elif
Kartal-Maltepe'de Şoför Sorunu

Kartal-Maltepe'deŞoför Sorunu

Simay
Minibüsçüler Odası 9 Numaralı Minibüsler Direk Geçiyor!

MinibüsçülerOdası 9 Numaralı Minibüsler Direk Geçiyor!

Ahmet
Ovaakça AMATEM Arası Minibüste Yaşanan Sorun!

Ovaakça AMATEMArası Minibüste Yaşanan Sorun!

Gonzolos
Minibüsçüler Odası Ölüm Tehlikesi Yaratan Durum